Narkuša gali atsipirkti bauda

Trakų nusikalstamo pasaulio veikėjas Stanislovas Narkevičius, pravarde Narkuša, vėl atsidūrė teisme. Savaitės pradžioje Trakų teismas gavo bylą, kurioje Narkuša kaltinamas viešosios tvarkos pažeidimu.

LŽ rašė, kaip S.Narkevičius gegužės viduryje Trakuose chuliganiškai elgėsi būdamas neva neblaivus. Kartus su draugu privažiavęs prie ežero pakrantėje, prie pagrindinės gatvės, esančios kavinės pradėjo kabinėtis prie merginų. Dvi pro šalį ėjusias merginas S.Narkevičius pakvietęs važiuoti kartu. Šioms atsisakius Narkuša esą pradėjo tampyti jas už drabužių, smaugti. Jis visą laiką rėkavęs: „Ką, tu nežinai, kas aš toks? Važiuojam, sužinosi.” Laimei, pro šalį važiavo policijos patruliai. Merginos pasislėpė pareigūnų automobilyje. Nukentėjusiosios, pasak policininkų, atsipirko tik lengvais sužalojimais. Kitą dieną jos kreipėsi į Vilniaus apygardos prokuratūrą.

S.Narkevičius buvo sulaikytas, jo namuose padaryta krata. Apklausiamas Narkuša dėl visko prisipažino. Todėl buvo nesuimtas. Pradžioje prokurorai jo veiksmus kvalifikavo kaip chuliganizmą, vėliau pripažino buvus tik viešosios tvarkos pažeidimą. Trakų rajono apylinkės teismo teisėjas Arūnas Zaveckis LŽ sakė, kad Vilniaus apygardos prokuratūra prašo baigti bylą baudžiamuoju įsakymu. Tai reiškia, kad S.Narkevičiui gresia tik bauda. Teisėjas žada sprendimą priimti šią savaitę.

Pareigūnams Narkuša jau seniai pažįstamas. Jis ne kartą buvo patrauktas baudžiamojon atsakomybėn, tačiau atsipirkdavo pasėdėjimu areštinėje. Policininkai juokaudami vadina Narkušą neįtikimų gebėjimų žmogumi. Jie iki šiol prisimena, kaip prieš keletą metų vijosi jį norėdami sulaikyti kaip įtariamąjį turto prievartavimu. Tuomet įtariamasis automobiliu peršautomis padangomis dar sugebėjo nuvažiuoti apie 10 kilometrų, kol pagaliau pavyko jį sučiupti. Į S.Narkevičių du kartus buvo kėsintasi. Sprogmenys vieną kartą buvo padėti prie jo namų, kitą kartą – jo kateryje. Tąsyk plaukiojantį ežere S.Narkevičių sprogimas sunkiai sužalojo.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , , , .

1 atsiliepimas į "Narkuša gali atsipirkti bauda"

  1. anonimas

    RAsau anonimiskai , nes bijau jo, kaip ir kiekvienas lentvarietis bijo, bet nejau niekas negali jo suimti uz jo nusikaltimus… Jis prekiavo merginom, sumuses ne viena zmogu ir visi pareigunai uzdaro akys i tai… as negaliu tuo vis patiketi.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.