„Vilniui” skirtas techninis pralaimėjimas ir bauda

Antradienį Vilniuje susirinkęs Lietuvos Futbolo Federacijos Drausmės Komitetas nusprendė savavališkai į NFKA A Lygos rungtynes su „Šiauliais” neatvykusį ir draugišką turnyrą Austrijoje vietoje to pasirinkusį „Vilnius” klubą nubausti nuostatuose numatyta bausme: techniniu pralaimėjimu 0-3 ir 1000 litų bauda.

Posėdyje taip pat svarstytas „Šiaulių” prašymas kompensuoti dėl neįvykusių rungtynių patirtus nuostolius, kuriuos šiauliečiai vertina 15 tūkstančių litų. Komitetas nutarė atidėti sprendimo priėmimą iki sekančio posėdžio, įpareigojant „Šiaulius” pateikti išlaidas patvirtinančius dokumentus.

Primename, jog „Vilnius” išvyko į draugišką turnyrą Austrijoje, kur jau žaidė draugiškas rungtynes su „Wacker”, Simferopolio „Tavria”, Zaporožės „Metalurg” ir Liublijanos „Interblock”, o ketvirtadienį dar susikaus su Bukarešto „Steaua”.

Nors LFF „Vilniaus” klubui jau būnant Austrijoje ne kartą oficialiai pranešė, jog vilniečių prašymas nukelti A Lygos rungtynes su „Šiauliais” nėra tenkinamas, „Vilnius” rungtynėse nepasirodė.

Sostinės klubas savo internetinėje svetainėje išplatino pareiškimą, jog į turnyrą išvyko turėdami žodinį „Šiaulių” vadovų sutikimą nukelti rungtynes, tačiau pastarieji savo oficialiu pareiškimu tai paneigė.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.