B.Schusteris jau vadovauja „Real”?

Nors vokietis Berndas Schusteris oficialiai vis dar yra Madrido „Getafe” strategas, jis jau neoficialiai vadovauja Madrido „Real” klubui. Bent jau taip teigia Ispanijos žiniasklaida.

Didžiausio Ispanijos sporto dienraščio „Marca”, garsėjančio savo ryšiais su Karališkuoju klubu, teigimu, B.Schusteris jau spėjo pareikšti „Real” vadovybei savo pageidavimus.

Manoma, jog vokietis jau paprašė jokiu būdu neparduoti puolėjo Robinho ir gynėjo Fabio Cannavaro. Dabartinis „Getafe” strategas brazilą laiko ateities žvaigžde, tuo tarpu jo manymu Italijos rinktinės gynėjas dar bent dvejus metus gali žaisti aukščiausiame lygyje.

„Marca” teigimu, B.Schusteris įvardijo ir du norimus pirkinius: su „Barcelona” sutarties nepratęsusį Argentinos rinktinės puolėją Javierą Saviolą ir Dortmundo „Borussia” ir Vokietijos rinktinės gynėją Cristophą Metzelderį. Abu žaidėjai Karališkajam klubui nieko nekainuotų. Manoma, jog B.Schusteris „Real” ypač norėtų matyti savo tautietį C.Metzelderį, kuris pasižymi puikiu žaidimu „antrajame aukšte”. Ekspertų teigimu, strategas mėgsta žaisti aukštais gynėjais.

Madrido klubą B.Schusterio pageidavimu papildyti gali ir Arjenas Robbenas, pastaruoju metu nelabai sutariantis su „Chelsea” strategu Jose Mourinho.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.