„Kelias į žvaigždes 3” atrankoje – ir E. Strolė

„Kelio į žvaigždes” kūrėjai jau antrą savaitę išsijuosę dirba atrankose. Per dvi savaites realybės šou atrankos komisija išklausė per 900 kandidatų. Kol kas tik keliasdešimt pateko į antrąjį turą.
Tarp pretendentų į „Kelią į žvaigždes 3” šią savaitę buvo ir ką tik pasibaigusio projekto „Iššūkis žvaigždėms” dalyvis Eimantas Strolė.

„Mano gyvenimo tikslas – užlipti ant scenos. Kabinuosi ant kiekvieno siūlo kampo, – šypsojosi Eimantas. – Mano širdis veržiasi į sceną. Pradeda pašėlusiai stipriai plakti, kai pagalvoju apie scenos azartą. Susirgau scenos liga ir pasveikti negaliu”.

Eimantas Strolė prisipažino esantis didelis „Kelio į žvaigždes” gerbėjas. „Manau, kad šis projektas – didelis tramplinas į sceną”, – įsitikinęs vaikinas. Iš keliečių jam labiausiai patinka Vudis ir Merūnas.

Eimantas išgyvena, kad prastokai pasirodė „Kelio į žvaigždes 3” atrankoje. „Prieš tai dieną švenčiau savo gimtadienį, gerai pabaliavojau. Manau, kad parodžiau tik 50 procentų to, ką turiu”, – sakė vaikinas, birželio 26 –ąją atšventęs savo 27 metų gimtadienį.

Pretendentas į „Kelią į žvaigždes 3” kol kas dirba kazino krupjė. „Geras darbas, bet su malonumu jį iškeisčiau į dainavimo scenoje”, – prisipažino vaikinas.

„Kelio į žvaigždes” magijai atsispirti negali net projekto mokytojų mokiniai. Atrankoje dalyvavo keletas Povilo Meškėlos ir Česlovo Gabalio auklėtinių. Komisija išklausė Meškėlos globojamus Aliciją Barščevskają, Jeronimą Milių bei Česlovo Gabalio Moniką Paulauskaitę, šiuo metu dainuojančią kartu su Irena Starošaite.

„Kelio į žvaigždes 3” atrankos komisijoje dirba šou vedėjas Arūnas Valinskas, prodiuserė Laura Užupienė, režisierė Edita Kabaraitė, režisierius Darius Dapkus, žvaigždžių vadybininkas Marius Berenis, muzikos prodiuseris Modestas Karnaševičius ir LNK kūrybos direktorius Jonas Banys.

Į kiekvieną atranką kviečiama po žvaigždę. „Kelio į žvaigždes” atrankose jau dirbo Merūnas, aktorė Inga Jankauskaitė, Povilas Meškėla, Vytautas Juozapaitis.

Penktadienį atranka į „Kelią į žvaigždes” vyks Klaipėdoje.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.