G.van Bronckhorstas „Barcelona” iškeitė į „Feyenoord”

Ispanijos „Primera” lygos vicečempionas „Barcelona” klubas trečiadienį paskelbė, kad sutiko atleisti Olandijos nacionalinės rinktinės gynėją Giovannį van Bronckhorstą (Giovanni Van Bronckhorst) nuo dar vienerių metų galiojančio kontrakto ir leido jam papildyti Olandijos „Eredivisie” pirmenybėse 7-ąją vietą užėmusią Roterdamo „Feyenoord” ekipą.

Nepaisant to, kad 32-iejų metų futbolininkas praėjusių metų gruodžio mėnesį pratęsė savo sutartį su katalonų klubu iki 2008-ųjų metų, tai buvo tik žodinis susitarimas, kuris leido jam palikti ekipą, jeigu buvęs jo klubas panorės gauti jo paslaugas.

„Barcelona” klubas, kuris šią vasarą jau įsigijo iš Londono „Arsenal” ekipos Prancūzijos nacionalinės rinktinės puolėją Thierry Henry ir iš „Monaco” Dramblio Kaulo Kranto saugą Yaya Toure (Gnegneri Yaya Toure), savo oficialioje svetainėje teigia, kad olandas oficialiai „Feyenoord” komandai bus pristatytas trečiadienį ir su klubu pasirašys trejų metų sutartį.

„Jau senai buvo laukiama ir norima, kad Giovanni van Bronckhorstas sugrįžtų į savo gimtąjį Roterdamo klubą” , – rašoma „Feyenoord” ekipos pareiškime.

Olandas labiausiai sužibėjo tėvynėje atstovaudamas „Feyenoord” komandai nuo 1993 iki 1998 metų, po to buvo perėjęs į Škotijos „Premier” lygos Glazgo „Rangers” klubą, po trejų metų atvyko Anglijos „Premier” lygos „Arsenal” ekipą, o 2003-aisiais metais atvyko į Ispaniją. Savo šalies nacionalinei rinktinei jis yra atstovavęs 67 kartus.

Kairiojo krašto gynėjas G.van Bronckhorstas per ketverius metus praleistus Barselonoje su klubu du kartus laimėjo „Primera” lygos titulą, o 2006 metais tapo ir UEFA Čempionų Lygos nugalėtoju.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.