Kelių chuligano smūgį pajutusi Seimo narė apsisprendė būti griežta pažeidėjams

Seimo narė, socialliberalė Nijolė Steiblienė pati savo kailiu pirmadienį pajuto, kaip keliuose siautėja Kelių eismo taisyklių nepaisantys vairuotojai.

Tos dienos vakarą N.Steiblienė kartu su draugės šeima važiavo iš pajūrio.

Apie 22 val. 52 min. poilsiautojams važiuojant Gariūnų gatve, pavažiavus jau šiek tiek už turgavietės, į N.Steiblienės draugės vyro vairuojamą „Mitsubishi Outlander” rėžėsi ta pačia kryptimi važiavęs automobilis „Opel Omega”.

Po smūgio „Mitsubishi Outlander” vertėsi ir atsidūrė kitoje kelio pusėje.

Kaip BNS pasakojo Seimo narė, važiavę žmonės neliko abejingi – padėjo atidaryti mašinos dureles, išlipti. Skubiai atvyko ir pagalbos tarnybos.

Avarijos kaltininkas, įtariama, Vilniaus kriminalinės policijos tyrėjas, palikęs apvirtusį nukentėjusiųjų automobilį, iš avarijos vietos pabėgo su nuo smūgio suplyšusia padanga.

Eismo įvykio metu nesunkiai nukentėjo automobilio „Mitsubishi Outlander” keleivė – 39 metų moteris. Automobilyje buvusi jos vienerių metukų mergaitė liko sveika. Abi po Vilniaus universitetinės greitosios medikų pagalbos apžiūros buvo paleistos į namus. Seimo narė taip pat išvengė rimtų sužalojimų.

Pasak Policijos departamento, avariją sukėlęs automobilis „Opel Omega” netrukus buvo sulaikytas Lazdynėlių gatvėje.

Pasak liudininkų, automobilį sulaikė eismo įvykį matę eismo dalyviai.

„Džiaugiamės, kad vaikas nenukentėjo ir mes likome gyvi”, – BNS sakė N.Steiblienė. Ji sakė, kad visi suaugusieji važiavo prisisegę saugos diržus. Mažylė sėdėjo ant mamos kelių, kuri ruošėsi ją migdyti. Net ir verčiantis mašinai mama sugebėjo išlaikyti vaiką.

Seimo narė sako, kad po šios avarijos apsisprendė Seime balsuoti už „ypatingą” sankcijų sugriežtinimą Kelių eismo taisyklių nepaisantiems vairuotojams.

Pasak Policijos departamento, avariją sukėlusį automobilį vairavo Vilniaus miesto 5-ojo policijos komisariato kriminalinės policijos 35 metų Nusikaltimų tyrimo skyriaus tyrėjas. Pareigūnas buvo ne tarnyboje. Tyrimams paimtas jo kraujas, bus nustatyta, ar policininkas vairavo blaivus.

Avarijos aplinkybės tiriamos.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , , .

1 atsiliepimas į "Kelių chuligano smūgį pajutusi Seimo narė apsisprendė būti griežta pažeidėjams"

  1. .....

    O gaila galejo uzmust ta seimo kale vagy

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.