Perkamiausi DVD internete: su lietuviška „Nekviesta meile” ir „Nuodėmės užkalbėjimu” varžosi tik „Kalanetika”

Praėjusią savaitę populiariausi DVD diskai internete buvo „Nekviestos meilės” 1-22 serijos, kurios išstūmė iš pirmosios vietos tris savaites iš eilės karaliavusią Jurgos Ivanauskaitės romanų motyvais sukurtą dramą „Nuodėmės užkalbėjimas”, praneša interneto parduotuvė level.lt. Kol sudėtinga Algimanto Puipos jausmų istorija bando atkovoti pozicijas iš populiariausios visų laikų lietuviškos muilo operos, į pirmąją vietą rimtai pasikėsino plastinės gimnastikos pamokos „Kalanetika”, įkopusios į trečiąją perkamiausių DVD diskų topo vietą.
„Vos prasidėjus vasarai, pastebėjome, kad tautiečiai nori atgauti formą ir atrodyti gražiai, nes domisi mokomaisiais DVD diskais, kurie padeda be trenerio pagalvos įvaldyti tai či, jogos ir kitų autogeninių treniruočių paslaptis”, – teigia level.lt vadovas Paulius Virbickas. Dauguma šių DVD pirkėjų – moterys.

Pasak parduotuvės vadovo, vasarą pastebimas ir didžiulis lietuvaičių susižavėjimas lotynų Amerikos šokiais ir net egzotiškąją strip-plastika bei pilvo šokio paslaptimis. Tačiau nei viena treniruotė kol kas neprilygsta „Kalanetikai”, kurią nuo pirmųjų pozicijų kol kas sustabdo tik užsienyje gyvenančių lietuvių neblėstantis susidomėjimas tėvynėje kurta „Nekviesta meile” ir „Nuodėmės užkalbėjimu”. „Kalanetika” – tai gimnastikos programa, kurios esmę sudaro kasdieniai valandos trukmės intensyvūs pratimai, ypač stiprinantys pilvo ir šlaunų raumenis.

Ketvirtojoje perkamiausųjų praėjusios savaitės DVD topo vietoje – šaunusis Kazachstano žurnalistas Boratas, kurio pernykštis hitas tik nežymiai lenkia 1965-ųjų penkių Oskarų laureatą – juostą „Muzikos garsai”, kurios 40-ojo jubiliejaus dvigubas DVD diskas išsiskiria restauruotu vaizdu ir garsu.

Šeštąją ir septintąją vietas dalinasi geriausieji tarp išparduodamų DVD: „Memento” ir „Deimantų vėrinio paslaptis”. Į aštuntąją praėjusią savaitę nusmuko pirmoji „Karibų piratų” dalis „Numirėlio skrynia”. Devintojoje pozicijoje – dar vienas grožio paslapčių gidas – „Ant kamuolio: pilatesas, joga”, o dešimtojoje jau antrą savaitę iš eilės – antrasis „Nekviestos meilės” DVD diskas, kuriame įrašytos 23-44 serialo serijos. Level.lt informuoja, kad įsigyti pirmuosius šio serialo DVD su originaliais daugumos aktorių autografais galima tik internete.

Perkamiausi DVD diskai internete (06 18 – 06 24 d. duomenys, level.lt)

1. Nekviesta meilė (1-22 serijos) (2007)

2. Nuodėmės užkalbėjimas (2007)

3. Kalanetika – plastinė gimnastika (2005)

4. Boratas. Kaip šaunusis Kazachstano žurnalistas Amerikoj patirtį graibstė (2006)

5. Muzikos garsai (2 DVD 40-ojo jubiliejaus leidimas) (1965)

6. Memento (2000)

7. Deimantų vėrinio paslaptis (2001)

8. Karibų piratai: numirėlio skrynia (2006)

9. Ant kamuolio: pilatesas, joga (2003)

10. Nekviesta meilė (23-44 serijos) (2007)

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kultūra su žyma , , , , .

1 atsiliepimas į "Perkamiausi DVD internete: su lietuviška „Nekviesta meile” ir „Nuodėmės užkalbėjimu” varžosi tik „Kalanetika”"

  1. vaida

    labas as kartais pagalvoju kodel Lina toke durna kad paliko Andri turbut jai truksta varstelu 😳 Adriu ir taip nesiseka ju ji jau paliko Meta o dabar ir sita 🙄

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.