K.Douglas pelnė 30 taškų

Vilniaus TEO komandos lyderė amerikietė Katie Douglas pagerino karjeros rezultatyvumo rekordą pelnydama 30 taškų, o jos ekipa Konektikuto „Sun” šventė sudėtingą pergalę Nacionalinėje moterų krepšinio asociacijoje (WNBA), rezultatu 78:74 įveikdama vieną pajėgiausių čempionato komandų Indianos „Fever”.

„Iškovoti pergalę Indianos arenoje yra neblogas pasiekimas, – po rungtynių sakė K.Douglas. – Šiandien rungtyniavo kaip senasis tikrasis „Sun” klubas.”

Šis sezonas Konektikuto komandai nėra itin sėkmingas. „Sun” klubas iškovojo tik penktąją pergalę 12 WNBA rungtynėse ir Rytų konferencijoje užima penktąją vietą. Norint patekti į atkrintamąsias varžybas, būtina finišuoti bent jau ketvirtoje konferencijos pozicijoje.

K.Douglas dvikovos su „Fever” ekipa pradžioej pataikė vos vieną metimą iš šešių, tačiau vėliau įmetė 9 metimus iš 12. Iš viso krepšininkė surinko 30 taškų (dvitaškiai 6/12, tritaškiai 4/6, baudos metimai 6/7), atkovojo 8 ir perėmė 4 kamuolius du sykius prasižengė ir padarė 2 klaidas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.