Festivalyje „Be2Gether” – muzikos žvaigždės

Į festivalį „Be2Gether” be kitų atlikėjų atvyksta pasaulinio garso muzikos žvaigždės „Morcheeba”, „Bloodhound Gang”, „The Young Knives” ir „Datarock”, kurios šią vasarą koncertuos garsiausiuose pasaulio festivaliuose.

„Tai – puiki galimybė pamatyti ir išgirsti grupes, kurios sutraukia tūkstančius gerbėjų visame pasaulyje. Tai – ne tik muzika, bet ir įspūdingas muzikinis spektaklis”, – sako vienas festivalio organizatorių Giedrius Klimkevičius.

Be minėtų grupių festivalyje „Be2Gether” prie Baltarusijos sienos rugpjūčio 24—26 dienomis koncertuos garsiausi Lietuvos atlikėjai Andrius Mamontovas, „Skamp”, „G&G sindikatas”, įspūdinga Gerri Pavloff pasivadinusio Žeraldo Povilaičio suburta „svajonių komanda”, skandalinga grupė „Radioshow” ir britų kritikų liaupses pelniusi lietuvaitė Joana su savo projektu „Joana and the Wolf”. Taip pat atvyksta madingiausios grupės iš Islandijos, Suomijos, Baltarusijos, Latvijos, Rusijos bei Lenkijos.

Naktimis veiks įspūdingas šokių muzikos klubas, kuriame plokšteles suks savo meno virtuozai Didžiosios Britanijos didžėjai „DJ Food and DK” ir Alexas Gopheris iš Prancūzijos. Ten pat bus galima įsitikinti, už ką Vakaruose giria lietuvių kompaniją „Metal on Metal” („Nesakyk mamai”), ir pasiklausyti Vilniaus klubų legendų „Boogaloo”.

„Norėjome, kad mūsų festivalis, kurio šūkis yra „Muzika atveria sienas”, aprėptų įvairius muzikos stilius, būtų patenkinti įvairūs muzikiniai skoniai”, – teigia G.Klimkevičius.

Anot G.Klimkevičiaus, festivalis – ne tik muzika. „Žmonės atvyksta pabūti drauge, pabendrauti, randa draugų ir neblogai pasilinksmina”, – sako G.Klimkevičius. Festivalio metu vyks įvairūs žaidimai, meno akcijos, kulinariniai renginiai.

Pasak organizatorių, festivalis „Be2Gether”, vyksiantis istorinėse žemėse prie Norviliškių pilies, bus didžiausias tokio pobūdžio renginys Baltijos šalyse. Laukiama tūkstančių žmonių ne tik iš Lietuvos, bet ir kaimyninių valstybių.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kultūra su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.