„Kelią į žvaigždes 3” nori užkariauti giminės

Šią savaitę prasidėjo atranka į visų laikų populiariausią muzikinį realybės šou „Kelias į žvaigždes”. Trečiasis „Kelio į žvaigždes” sezonas prasidės šį rudenį. Dabar vyksta pirmasis atrankos etapas, į kurį kviečiami anketas užpildę kandidatai.

Per pirmąsias atrankos dienas komisiją labiausiai nustebino trečiakursė tarptautinio verslo studentė Dovilė Jablonskaitė. Ji prisipažino, kad į „Kelio į žvaigždes” atranką atėjo susilažinusi su savo pussesere, „Mis Lietuva 2007” Jurgita Jurkute. „Su Jurgita susilažinome taip – jeigu ji laimi „Mis Lietuvos” karūną, aš dalyvauju atrankoje į „Kelią į žvaigždes3″. Kai Jurga tapo gražiausia Lietuvos mergina, teko vykdyti lažybų sąlygas ir pildyti anketą”, – šypsojosi Dovilė.

Dovilė dainuoja nuo mokyklos laikų, buvo kelių ansamblių narė. Praėjusiais metais ji stebėjo „Kelią į žvaigždes”, jai patiko Agnės ir Merūno dainos. „Atrankoje dalyvauju dar ir dėl to, kad mūsų giminėje jaunimui labai sekasi su realybės šou. Kitas mano pusbrolis Andrius Surblys laimėjo realybės šou „Baras2”, – juokėsi mergina.

Dinastijų tradicijas tęsia ir kita kandidatė į „Kelią į žvaigždes 2” Dainė. Jos vyras Dunis ir svainis Vaidas dalyvavo muzikiniame realybės šou „Dangus”. Dabar realybės šou panoro dalyvauti ir Dainė Baumilė, 25 metų teisininkė.

„Turiu stiprų pagrindą po kojomis, bet noriu įgyvendinti ir vaikystės svajonę. Grojau smuiku, dainavau chore. Tikrai nenoriu perspjauti vyro, kaip tik galėtumėme būti šeimynines duetas. „Kelias į žvaigždes” yra geras prekės ženklas, dalyvavimas šiame šou yra puikus būdas pasiekti savo tikslą – tapti dainininke”, – sakė Dainė.

Pasak Dainės, eiti į „Kelią į žvaigždes” ją skatina vyras Dunis Baumila. „Tačiau svainis Vaidas mano šį žingsnį vertina atsargiau. Jis sako, kad pramogų pasaulyje nėra lengva būti”, – sako Dainė.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.