Kraupus radinys Verknėje

Pirmadienio popietę Prienų rajone, šalia Pakrovų kaimo tekančiame Verknės upelyje, rastas žiauriai nužudyto ir į maišą sugrūsto senuko kūnas.

Pasak nužudytojo kaimynų, jie vienkiemyje gyvenusį 69 metų J.B. paskutinį kartą matė prieš savaitę. Anot jų, burnelės nevengdavęs, vienas savo troboje gyvenęs kaimynas tąkart sakė sunegalavęs ir žadėjo eiti pas gydytoją. Buvo akivaizdu, kad jis neblaivus. Kaimynai tvirtino, kad vakare iš vienkiemio buvo girdėti triukšmingų išgertuvių garsai. Netoliese gyvenančių pakroviškių teigimu, senolis garsėjo keistu charakteriu, įkaušęs keikdavosi ir veldavosi į konfliktus.

Pensininko pasigedo tame pačiame kaime gyvenanti sesuo. Ji paprašė kaimynų pagalbos, kreipėsi į policiją. Nužudytąjį rado kitame Verknės krante gyvenantis kaimynas su apylinkės inspektorium. Jiedu aptiko už šakų užsikabinusį maišą, kuriame buvo žiauriai nužudytas pensininkas. Ant kūno aptikta durtinių ir pjautinių žaizdų. Peiliu buvo subadytas kaklas ir žastas.

Prienų policijos pareigūnai sulaikė nužudymu įtariamą to paties kaimo 29 metų gyventoją S.B. Dirbantis, bet jau ne sykį į policijos akiratį patekęs ir kartą teistas vyriškis sulaikytas 2 paroms. Ikiteisminį tyrimą atliekantys prokurorai įtaria, kad nusikaltimą įvykdė keli asmenys, todėl netrukus sulaikytųjų gali padaugėti.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.