LNK Joninių vinis – Jono bučinys vaidilutei

Dailiausių batelių ir labiausiai akis rėžiančios suknelės savininkė artėjančių Joninių proga LNK žiūrovams nusprendė pasakyti viską, apie ką iki šiol tylėjo. Šeštadienį LNK siūlo dainingiausią įžangą į artėjantį ilgąjį Šv. Joninių savaitgalį.

„Kelio į žvaigždes 2” dalyvė, smarkioji Agnė Petravičienė kviečia į pirmąjį savo koncertą ir debiutinės plokštelės „Ne viską pasakiau” pristatymą. Koncerte iš Panevėžio – ne tik garsiausios, bet ir naujausios kūrybingosios Agnės dainos. Koncertą ji pradės savo debiutine daina „Va bank”, kurioje skamba žodžiai „didelių kelių dar nesuradau”, bet panašu, kad Agnė jau rado kelią į žiūrovų širdis. Nors renginys vyko ne jos gimtame Alytuje, o greičiau priešų apsuptyje, Radžio Panevėžyje, panevėžiečiai tiesiog šėlo klausydamasis jos dainų. Pasveikinti Agnės su savarankišku debiutu atvyko Merūnas, Vudis, Simona ir, be abejo, didžiausias jos draugas ir didžiausias priešas Radži. Kas verkė, Agnė ar Radži, o gal koncerto vedėjas Arūnas Valinskas, žiūrovai pamatys šeštadienį 19.10.

Sekmadienio vakarą 20.50 val. LNK žiūrovų laukia dar viena muzikinė premjera – speciali laida „NML Joninės”. Prie superfinalo artėjanti Nacionalinė muzikos lyga daro pertrauką ir žiūrovus kviečia atšvęsti Jonines. Čia dėl paties seksualiausio dainininko Jono bučinio kovos kukliausios šalies vaidilutės. Šventinės NML prizas – dainininko Jono Čepulio bučinys. Jo sieks Vilija ir Simona iš šou „Kelias į žvaigždes”, taip pat vaidilutės iš grupių „69 danguje” ir „Šokoledas”. Kurios iš septynių auksinių balsų savininkių gaus Jono bučkį, balsuodami spręs žiūrovai.

Pasibaigus NML, „69 danguje” merginos sės prie LNK ir stebės naują komediją „9 danguj”. Joms turėtų patikti – tai be galo linksma istorija, kurios centre legendinio aktoriaus Burto Reynoldso vaidinamas apsukrus verteiva, nutaręs suburti bene erotiškiausios sporto šakos, moterų paplūdimio tinklinio komandą iš… profesionalių striptizo šokėjų.

Šventinio Joninių pirmadienio rytą LNK programoje specialūs filmai atostogaujantiems vaikams. Tėveliams bus irgi smagu leisti laiką prie TV žiūrint tokius linksmus filmus kaip „Mažieji genijai”, „Trys nindzės imasi veikti” ar „Namų areštas”. Pastarajame vaikai savo tėvus užrakins namo rūsyje ir laikys juos tol, kol jie neišspręs savo vaikiškų kaprizų ir pagaliau nebenorės skirtis po 18 santuokinio gyvenimo metų…

Dieną LNK žiūrovai išvys nuotykių, kelionių ir linksmybių kupinus filmus. Praėjusiais metais sukurta nuotykių komedija „Gelbėtojai Indijoje” pakvies į netikėtumų kupiną kelionę po egzotiškąją šalį, o kultinio JAV komedijų kūrėjo Melo Brookso režisuotoje parodijų komedijoje „Robinas Hudas. Vyrai su triko” bus iš esmės pašiepti riteriškų komedijų stereotipai ir labai netradiciškai pažvelgta į Anglijos svieto lygintojo Robino Hudo karjeros ir meilės istoriją.

Vakare LNK tęs Joninių linksmybes siūlydama kartu su serialo „Draugai” žvaigžde Matthew Peery’iu pabandyti išgyventi draugiškoje kaimynystėje su legendiniu tulpiniu, garsiu samdomu žudiku, kurį fantastiškai suvaidino Brucas Willisas. Visa tai – beprotiškai linksmoje 2004 metų kriminalinėje komedijoje „Dešimt jardų”, kuri ypač sėkmingai pratęsė 2000 sukurtą komediją „Devyni jardai”.

Pasibaigus linksmai vyrukų išgyvenimo dvikovai, į kovą už savo teises į geresnį gyvenimą stos moterys. Komedijoje „Pirmųjų žmonų klubas” net keturios Holivudo primadonos Bette Midler, Goldie Hawn, Diane Keaton ir Sarah Jessica Parker įkūnys turtingų vyrų atstumtas pusamžes moterėles, kurios susivienys kovai po vėliava „visi vyrai kiaulės ir nėra ką apsirengti”.

Vėlų vakarą LNK prie ekranų pakvies kino ir muzikos mylėtojus. Žiūrovai išvys naujausią miuziklą pagal legendinį Andrew Lloydo Webberio kūrinį „Operos fantomas”. Tai monumentalus kino ir muzikos sintezės kūrinys, kurio užmojai ir produkcijos prabanga puikiai dera su dramatiška istorija ir užburiančia muzika. Vien krištolinis „Swarovski” meistrų specialiai filmui pagamintas sietynas svėrė 2,2 tonos ir kainavo 1.3 milijono dolerių…

LNK Joninės – su Agnės bučiniu Radži, Jono bučiniu vaidilutei ir Fantomo bučinys Kristinai – jau nuo šio šeštadienio vakaro.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.