V.Grubliauskas nesitrauks iš partijos, jei Liberalų sąjūdis „atsities”

Parlamentaras Vytautas Grubliauskas antradienį teigė nesitrauksiantis iš Liberalų sąjūdžio tol, kol partija dės pastangas „atsitiesti” ir mobilizuoti savo rinkėjus.

„Aš pats asmeniškai galiu pasakyti, kad kol partija dės pastangas pateisinti (rinkėjų – BNS) lūkesčius, aš būsiu joje, o šiaip politika yra labai dinamiškas procesas”, – sakė parlamentaras.

Praėjusią savaitę žiniasklaida užsiminė, jog parlamentaras ruošiasi pereiti į Tėvynės sąjungą, tačiau antradienį spaudos konferencijoje V.Grubliauskas tokio informacijos nepatvirtino.

„Aš asmeniškai tikrai niekam nedaviau jokių pažadų ir niekam nesu įsipareigojęs daryti vienokį ar kitokį žingsnį”, – teigė V.Grubliauskas.

Parlamentaras teigė esąs nepatenkintas Liberalų sąjūdžio veiksmais Vilniaus miesto savivaldybės taryboje. V.Grubliausko teigimu, pasitikėjimą partija pakerta Liberalų sąjūdžio įsipareigojimas „paremti vieną asmenį” bei neaiškūs santgykiai tarp daugumos ir opozicijos.

„Sakyčiau, kad, mano nuomone, veiksmai, kurie buvo padaryti grįžtant prie Vilniaus mero rinkimų istorijos, buvo vienas iš tų esminių veiksnių, pakirtusių pasitikėjimą partija. Kita vertus, man, kaip liberalui, kelia susirūpinimą tie sprendimai, kurie yra priiminėjami Vilniaus miesto taryboje, ir nesulaukia tinkamo atsako iš Liberalų sąjūdžio vadovybės. Nėra ko stebėtis, kad tiek frakcija Vilniaus miesto taryboje, tiek mūsų partija jau dažnai yra tapatinama su dauguma, susiformavusia Vilniuje”, – antradienį spaudos konferencijoje aiškino V.Grubliauskas.

Liberalų sąjūdis nėra prisijungęs prie koalicinės daugumos Vilniaus miesto taryboje, tačiau renkant sostinės merą Juozą Imbrasą parėmė jį savo balsais. Už paramą Liberalų sąjūdis gavo vicemero postą, kurį užima „liberalsąjūdietis” Arūnas Štaras.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Politika su žyma , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.