Trakų pilį trečiąkart sudrebins „Pure Future”

Rugpjūčio 4-ąją Trakų pilyje ir prie jos esančioje aikštelėje po atviru dangumi vėl skambės šiuolaikinė šokių muzika. Kaip praneša agentūra „Pure Culture”, kuri jau kelerius metus organizuoja nemažo publikos dėmesio sulaukusius festivalius, šis vasaros renginys šįkart bus gerokai didesnis.

„MIX @ Pure Future” – šviesos, šiuolaikinių tecnologijų bei meno sitezės festivalis pradžiugins Baltijos valstybes jau trečiąjį kartą. Prieš tris metus sugalvotas, subūręs pajėgius žmones ir staigiai išpopuliarėjęs jis susilaukė susidomėjimo abiejose Atlanto pusėse – Europoje bei Amerikoje.

Jau dabar organizatorius dažnai pasiekia paraiškos atvykti grupėmis iš Italijos, Prancuzijos, Lenkijos, Vokietijos, Londono bei Latvijos.

Kaip ir visi ankstesni Pure Future festivaliai taip ir šis – išsiskirs

Festivalio naujiena yra langas į pasaulį – televizija MTV. Visas festivalis bus nufilmuotas, sumontuotas valandos laiko video klipas ir parodytas Lietuvoje ir Latvijoje.

Galbūt ne itin maloni naujiena – tai, kad šįmet norinčių festivalyje apsilankyti žmonių skaičius bus griežtai limituotas. Į Trakų pilį pateks tik 3000 dalyvių. Tai nuspręsta dėl saugumo bei patogumo kiekvienam renginio svečiui.

Šiemet didįjį bei mažąjį Trakų pilies kiemus papuoš dvi scenos, milžiniški LED ekranai, erdvę apšvies spalvoti judančio spindulio prožektoriai bei keturi specialūs projekciniai lazeriai. Pilies sienas drebins galinga įgarsinimo aparatūra.

Scena kaip ir visuose „Pure Culture” renginiuose bus įrengta pilies centre. Iš keturių kampų bus galima stebėti šokėjų pasirodymus, viduryje siautės didžėjai.

Renginio techninę pusę aptarnaus keturių šalių scenos specialistai.

Šįsyk kaitinti lietuvių atvyksta vienas geriausių ir nuolatos per pasaulio šokių aikšteles keliaujančių didžėjų bei prodiuserių, kuris dar nė karto nebuvo viešėjęs mūsų šalyje.

„Kas jis pranešime visai neužilgo” – paslaptingai šypsojosi festivalio dirigentas Mindaugas Bačiliūnas, geriau pažįstamas kaip DJ Mindaugėlis, taip pat grosiantis Lietuvos šventovėje.

Festivalyje taip pat gros, „Happyendless Dj Team” nariai. Mažojoje pilyje įrengtoje zonoje šokių aikštelei pritaikytas house muzikos originalias interpretacijas gyvai atliks atlikėja Mia. Valanda bus skirta ir džiazo muzikos mėgėjams.

Ant specialių pakylų pasirodymus surengs profesionalūs Maskvos, Amsterdamo bei Ibizos šokėjų kolektyvai. Kruopščiai atrinkti šokėjai atvyksta su šiuolaikiniais šviečiančiais kostiumais, dekoruotais diodais bei futuristinėmis formomis.

Šiuo metu gamyklose kaista dvejus metus publikos laukta DJ Mindaugėlio sumiksuota kompaktinė plokštelė „Pure Future”. Užsienio muzikos leidėjai perklausę šį kūrinį nusipirko daugiau kaip 15 tūkstančių jo kopijų. Tai – Amerikos, Rusijos, Vokietijos kompanijų atstovai.

Bilietai į „Pure Future 2007” festivalį bus dviejų rūšių: paprastas ir VIP.

Paprasto bilieto kaina dabar – tik 60 Lt, tačiau tik limituotas bilietų skaičius. VIP bilietas kainuos nuo 200 Lt. VIP bilietus turintiems žiūrovams bus išdalytos apyrankės, kurios jiems leis patekti ne tik į pagrindinį renginį, bet ir į karališkoje menėje įrengtą specialią zoną.

Bilietus platina www.bilietai.lt

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Renginiai su žyma , , , , .

2 atsiliepimai į "Trakų pilį trečiąkart sudrebins „Pure Future”"

  1. Puppis

    Parduodu VIP BILIETUS I PURE FUTURE TRAKAI 2007 08 04 !!!
    +37062416760

  2. Povilas

    Parduodu 2 vip bilietus po 150 (Trakai 2007 08 04)

    Nr. 863063429

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.