„DiArchy” magai sumušė pasaulio rekordą

Magijos teatro „DiArchy” magams Dianai ir Arvydui Gaičiūnams eksperimentas Druskininkų vandens parke pavyko. Jie džiaugiasi pasiekę tris pasaulio rekordus – ilgiausiai nekvėpavusios moters, vyro ir poros.

Diana Gaičiūnaitė nekvėpuodama vandenyje išbuvo 11 min ir 7 sekundžių. Iki šiol pasaulyje moters rekordu laikomas Natalijos Molčanovos pasiekimas, kuri nekvėpuodama išbuvo 8 min ir 30 sekundžių.

Arvydas Gaičiūnas iš grandinių po vandeniu išsilaisvino dar po 4 min ir 50 sekundžių. Jo nekvėpavimo laikas – 15 min ir 57 sekundės. Jis sumušė Roberto Fosterio rekordą, kuris prieš pusšimtį metų nekvėpavęs išbuvo 13 min ir 43 sekundes.

„Lietuva – tai kraštas, kuriame gyvena žmonės, kurie gali padaryti bet ką”, – džiaugsmingai po rekordo sakė renginio vedėjas Algis Ramanauskas.

Magai po eksperimento išvežti tiesiai į Druskininkų miesto ligoninę. Arvydo telefonu atsiliepęs Dianos sužadėtinis Virgis informavo, kad magų būklė stabili.

„Medikai sako, kad pavojaus gyvybei nėra. Įspėjo, kad netrukus jiems gali prasidėti pykinimas ir skaudėti galvą. „, – sakė Virginijus.

Medikai dar kartą pakartojo, jog tokie eksperimentai pavojingi sveikatai ir paragino ateityje jų atsisakyti.

Renginį „Gyvi be oro” filmavo tarptautinė naujienų agentūra AP, nepraėjus valandai po transliacijos eksperimentu susidomėjo stambiausios Didžiosios Britanijos naujienų televizijos, ypatingą dėmesį rodė „Al Jazeera”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Lietuvoje su žyma , .

7 atsiliepimai į "„DiArchy” magai sumušė pasaulio rekordą"

  1. Abrakadabra

    Zmones kankinasi savo noru. keisti padarai…

  2. tauciuxxxxx

    ble jie kieti magai man jie patinka

  3. rudake

    netikiu, jog tokie ju eksperimnetai nepraeis be pasekmiu..veliau tai gali labai atsiliepti sveikatai, kad ir kokie treniruoti zmones jie ir bebutu..

  4. Naste

    Jie saunuoliai 🙂

  5. As

    🙂 Saunuoliai!!! Stiprybes. Jus jega, Arvydai ir Diana !!!!! 😉

  6. tu

    netikiu kad jie tiek buvo

  7. Ziauriai mylinti DiArchy

    kai jie buvo po vandeniu tai as labai bijojau del ju!bet jiems pavyko ir as labai juos myliu!beje neseniai jie buvo mano mokykloje tai parode labai ispudingu triuku!ir jei kas abejoja jog jie apgavikai tai labai klysta!na jie ir yra savotiski apgavikai bet kaip gi kitaip? 😮

    Dar karta sakau labai labai labai myliu DiArchy! 😀

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.