Pravieniškėse įkliuvo kvaišalų kurjeris

Ketvirtadienį Pravieniškių 2-uosiuose pataisos namuose-atvirojoje kolonijoje įkliuvo vilnietis, sugebėjęs per pasimatymą vienam nuteistajam perduoti, kaip įtariama, narkotinių medžiagų – hašišo ir džiovintų kanapių. Kvaišalų kurjeris dviem paroms uždarytas į Kaišiadorių rajono policijos komisariato areštinę.
Pataisos įstaigos administracija nuteistajam 30 metų Aleksejui G. suteikė trumpalaikį (iki keturių valandų) pasimatymą. Birželio 14 dieną susitikti su juo atvyko kaunietis Grigorijus U.
Po pasimatymo, apie pusę penktos, pareigūnai atliko Aleksejaus G. asmens apžiūrą. Nuteistajam nusirengus iš jo glaudžių iškrito trys nedideli polietileno paketai. Dviejuose iš jų buvo rudos spalvos į plastiliną panašios medžiagos, trečiajame – žalsvos spalvos aštraus kvapo medžiagos. Įtariama, jog tai narkotinės medžiagos – hašišas (kanapių derva) bei džiovintos kanapės ir jų dalys. Kvaišalų rasta atitinkamai 20 ir penki gramai.
Sulaikytą 28 metų Grigorijų U. pareigūnai perdavė Kaišiadorių rajono policijai. Kaunietis dviem paroms uždarytas į areštinę.
Beje, jis yra jau tris kartus teistas, už sunkius nusikaltimujs bausmę atlikęs Alytaus pataisos namuose.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.