NML pusfinalis: Mino ar Vudis?

Sekmadienį Nacionalinėje muzikos lygoje – pusfinalis, kuriame dėl teisės patekti į superfinalą kovos „Kelio į žvaigždes 1” dalyviai Mino ir Vudis.

Spaudoje pasirodžius straipsnių, kad Mino ir Vudis pakilo į nuožmią kovą ir yra didžiausi priešai, vaikinai skuba tai neigti.

„Tas konfliktas – iš piršto laužtas. Tikrai vienas kito viešai neįžeidinėjame ir nesame priešai. Tiesa, kartu alaus negeriame ir pliaže nesideginame, bet kai susitinkame – visada pasikalbame”, – sakė Mino.

„Niekada su niekuo nekariavau ir nekariausiu. Esu linksmas žmogus, gerai nusiteikęs, ruošiuosi NML pusfinaliui”, – šypsojosi paklaustas apie konfliktą Vudis.

Mino neslėpė varžyboms besiruošiantis atsakingai ir turįs slaptų ginklų kovoje prieš Vudį. „Bus ir siurprizas – tai, ko visi pasiilgę ir nuolat prašo per mano koncertus”, – mįslingai pasakojo Mino, pusfinaliui besitreniruojantis kartu su šokių grupe „Tina dance”.

Vudis Nacionalinės mzukos lygos pusfinalyje atliks ne tik žinomiausias savo dainas, bet ir keletą naujų iš rudenį pasirodysiančio albumo.

NML pusfinalio nugalėtojas pateks tiesiai į superfinalą, kuriame kovos dėl 1-osios vietos. Tas, kuris praloš pusfinalio varžybas, pateks į finalą kovoti su atkrentamųjų varžybų nugalėtoju Radži.

Nacionalinė muzikos lyga – sekmadienį 20.50 val. per LNK.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.