Grupė DDT per 25 metus nesužvaigždėjo, tačiau neišsižada senų įsitikinimų

Jau kitą trečiadienį Vilniaus „Siemens” arenoje koncertuosianti legendinė rusų roko grupė DDT maloniai nustebino renginio organizatorius savo paprastumu ir net kuklumu.
Jau 25 metus egzistuojantys ir populiarumo viršūnėje esantys muzikantai vizito Lietuvoje metu nepanoro mėgautis išskirtine prabanga, įnoringais patiekalais ar, kartais atrodytų, keistomis užgaidomis, kurių pasitaiko mūsų šalyje viešint kitom žvaigžėm.
Renginį organizuojančios bendrovės „RS Baltic” direktorius Arnas Urbanavičius sako, jog DDT neišreiškė pageidavimo po Vilnių, kuriame viešės dvi dienas, važinėtis prabangiais limuzinais, nerengs fotosesijų garsių mados dizainerių parduotuvėse, o taip pat ir scenoje, ir už jos, grupės narių neprivalės aparnauti specialiai samdytas virėjas, kaip kad yra pageidavę keli atlikėjai, anksčiau koncertavę Lietuvoje.
„Grupė „DDT” mums kelia tik kelias griežtas sąlygas, kurių viena yra susijusi su jos narių privatumu, o kita sąlyga – itin aukštos kokybės garso ir šviesos efektų techninė įranga”, teigia bendrovės vadovas.
Pasak organizatorių, įvertinus visas įrengimų, kurie bus naudojami koncerto metu specifikacijas, tai bus vienas iš geriausių renginių Lietuvoje ir šia prasme.
„RS Baltic” teigimu, dar viena svarbi ir neginčyjama grupės iškelta sąlyga rengiantis koncertui buvo ta, kad pasirodymo pristatyti ar kitaip reklamuoti negalėjo joks alkoholio ar tabako prekinis ženklas.
„Dėl šios sąlygos grupė DDT garsėja jau keletą metų, todėl planuodami koncertą ją jau žinojome ir net nesvarstėme tokių galimybių. Yra buvę atvejų, kai grupė grojo festivalyje, kurio vienas rėmėjų buvo alkoholinių gėrimų gamintojas. Tol, kol nuo scenos nebuvo nukabintas reklaminis bendrovės plakatas su gėrimo logotipu, DDT neišėjo groti” – prisimena A. Urbanavičius.
Pasak vieno organizatorių, tiek prieš koncertą ar jo metu, tiek ir po koncerto, grupės nariai nepageidavo jokių alkoholinių gėrimų.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kultūra su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.