Apvogus juvelyrinės parduotuvės sandėliuką – solidūs nuostoliai

Aiškinasi kas apvogė Palangos centre įsikūrusios juvelyrinės parduotuvės sandėliuką. Įtariama, kad pasidarbavo pajūryje siautėjantys seifų vagys.

Užvakar Palangos miesto PK užregistruotas 1959 metais gimusio kretingiškio Adolfo Juškos pranešimas apie vagystę iš jo parduotuvės Senojo Turgaus gatvėje.

Anot verslininko, nusikaltimą jis pastebėjo apie 9.45 val. Atvykęs į juvelyrinių prekių parduotuvę vyras pamatė, jog kiemo pusėje nukirptas trosas, išlaužtos grotuotos durys.

Sulaužius parduotuvės koridoriuje esančio sandėliuko durų spyną, iš jo pavogtos: grandinėlės, apyrankės, pakabukai, žiedai. Juvelyrinėje parduotuvėje ilgapirščiai nepabuvojo.

Judesio daviklis rastas užklijuotas, tad obektą saugantis Palangos policijos Apsaugos skyrius signalo apie įsibrovimą negavo.

Nuostoliai tikslinami. Spėjama, kad jie bus solidūs. Parduotuvė nuo vagysčių nebuvo apdrausta, o savininkas vagystės nekomentuoja.

Anot Palangos miesto PK viršininko pavaduotojo Andriaus Grigaičio, vagysčių iš juvelyrinių parduotuvių kurorte šiemet dar nebuvo. Tik bandyta į jas patekti.

Policininkai neatmeta galimybės, jog užvakar pasidarbavo pajūryje siautėjantys seifų vagys. „Minčių kas galėjo įvykdyti nusikaltimą turime, tačiau konkrečiais rezultatais dar negalime pasigirti”,- sakė A. Grigaitis.

Daugiau nei prieš mėnesį iš parduotuvės „Leader Price” Palangoje vagys išnešė du seifus su 40 tūkst. litų. Pasigesta ir specialaus pulto, įrašančio vaizdą parduotuvėje.

Iš J.Piktuižio gatvės vaistinės dingęs seifas vagišių nepradžiugino. Jame pinigų ar vertingų daiktų nebuvo.

Balandžio mėnesį iš statybinių prekių parduotuvės Ganyklų gatvėje išneštas seifas su 16 tūkst. litų.

Pajūryje siaučiantys nusikaltėliai dar nerasti. Spėjama, kad tarp jų yra signalizacijų sistemas gerai išmanantis specialistas, nes apsaugininkai apie įsibrovimus signalų negauna.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , .

1 atsiliepimas į "Apvogus juvelyrinės parduotuvės sandėliuką – solidūs nuostoliai"

  1. Joris

    O man patinka, kai seifas vagišių nenudžiugina. Taip jiems ir reikia.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.