„Kitas!”: Donata Virbilaitė taps nematoma vedėja

Kai liepos 10 dieną ateis „Kitas!”, žiūrovai neišvys naujosios „Kitas!” vedėjos Donatos Virbilaitės. Tai nereiškia, kad ji bus pasimatyme ar kur nors kelyje į žvaigždes. Ir ne dėl to, kad nepasisekė, kaip kokiai ryžai. Tiesiog naujajame LNK pasimatymų šou Donata tiesiog dirbs už kadro.
„Laidos vedėjas už kadro – įprastas dalykas kai kuriuose užsieniniuose realybės šou. Pagal formatą mūsų laidos vedėjas taip pat dirbs už kadro. Žiūrovai girdės Donatos balsą – ji pristatys dalyvius, komentuos pasimatymų eigą, girdėsime jos reakcijas ir jos intonacijas”, – sakė šou „Kitas!” prodiuseris Ričardas Rickevičius.

Atrankoje į užkadrines vedėjas dalyvavo keliolika žinomų Lietuvos merginų. Pasak prodiuserio, Donata pasirinkta dėl savo ugningo charakterio ir sugebėjimo žaibiškai reaguoti į situaciją, komentuoti ją žiūrovams.

„Vau!! – sužinojusi, kad būtent ji laimėjo atranką, džiaugėsi Donata. – Šiame šou aš ir turėjau būti. „Kitas!” – mano mėgstamiausias. Jis kitoks. Jis įžūlus. Jis nuoširdus. Jis atviras”.

LNK šią vasarą įgyvendins populiariausią pasimatymų šou formatą pasaulyje. Naujo realybės šou taisyklės labai paprastos: vienas dalyvis (-ė) turi penkias galimybes pakeisti pasimatymo partnerį (-ę). Jam tereikia ištarti trumpą žodelį „Kitas!” neįtikusiam ir iš autobuso išlips kitas pretendentas.

„Bet man visada buvo mįslė, kaip per 2 minutes galima perprasti naują žmogų. Kai kam pakanka vos tiek. Bet ko gero įmanoma”, – susimąstė Donata.

Ar ji ketina pabandyti?

„Gal”, – juokiasi Donata.

„Gal”, – paslaptingai taria pasimatymų šou „Kitas!” prodiuseris Ričardas Rickevičius.

„Kitas!” su Donata Virbilaite ateis liepos 10 dieną per LNK.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.