Per mėnesį XXL dalyviai numetė beveik 200 kilogramų

Lygiai prieš mėnesį keturiolika dručkių nusprendė dalyvauti LNK realybės šou XXL ir numesti kuo daugiau svorio. Visus vasaros malonumus – poilsį gamtoje, kepsnius ant laužo, šaltą alų – jie iškeitė į griežtą dietą, intensyvias treniruotes ir alinančias rungtis. Praėjus keturioms savaitėms ir realybės šou kūrėjai, ir jo dalyviai teigia, kad rezultatai pralenkė visus lūkesčius. Kai kurie dalyviai per tris savaites numetė net 15 kg svorio, o bendrai sudėjus visų dalyvių kilogramus, kurių jie jau atsikratė, išeitų 176,9 kilogramo.

„Džiaugiuosi , kad dalyvauju „XXL” – šis realybės šou pasirodė pačiu laiku, nes vis trūko stimulo, padrąsinimo pagaliau vėl atsistoti į sveiko gyvenimo kelią”, – sako televizijos laidų vedėjas ir vienas iš „XXL” lyderių Gediminas Juodeika. „Čia daug ko išmokstam. Dietologė kiekvieną kartą rekomenduoja pietų meniu, informuoja, kiek kalorijų turi kiekvienas patiekalas. Šou dalyviai supažindinami su naujais svorio metimo būdais. Čia nėra vien sauso sportavimo, bėgiojimo, kiekvieną kartą sugalvojamos labai įdomios nestandartinės rungtys. Be to, viskas yra numatyta, atsižvelgiant į dalyvių pageidavimus. Pavyzdžiui, vyrai labai norėjo komandinių žaidimų, susitikimas su „Žalgirio” futbolo komanda jiems paliko didžiulį įspūdį”, – entuziastingai pasakojo Gediminas, jau sulieknėjęs daugiau nei trylika kilogramų.

„XXL” dalyvė baro „Absento fėja” šokėja Jelena Vardienė sako, kad yra itin patenkinta rezultatais ir dalyvavimu „XXL” šou. „Tuoj čia prasidės ir kūrybinės rungtys, labai jų laukiu,. Padarysiu viską, kad kuo ilgiau išlikčiau šiame šou. Svarbiausia yra tai, kad visiems drauge mesti svorį yra labai smagu”, – pasakojo J. Vardienė, numetusi jau 8,2 kilogramo.

Aukle dirbanti Meilutė Tepelienė teigia, kad vien tik patekus į šį realybės šou jai sugrįžo pasitikėjimas savimi: „Tai, kad mane pastebėjo, įvertino mano motyvaciją ir užsispyrimą, buvo labai svarbu. Vertinu organizatorių triūsą: jie daro viską dėl mūsų, todėl mes turime pasistengti pateisinti jų lūkesčius. Taip pat labai maloni partnerystė su rengėjais ir daugybė naujų patirčių. Niekada nesėdėjau baidarėje, nestovėjau futbolo aikštėje, o dabar net futbolo aikštėje sugebėjau ginti vartus. Fantastika”, – geromis emocijomis dalinosi „XXL” dalyvė, atsikračiusi jau 12,5 kilogramo.

„XXL” storulių raudonųjų komandos narys, premjero Gedimino Kirkilo apsaugininku dirbantis Sigitas Staugas sako, kad svorį meta kartu su savo žmona. „Neįmanoma numesti svorio, jei tavęs nepalaiko šeimos nariai ir kartu sveikai nesimaitina. Mano žmona labai susidomėjo projektu. Taip pat jaučiu didelį palaikymą iš komandos ir visų TV žiūrovų”, – pasakojo „XXL” storulių raudonųjų komandos narys Sigitas, numetęs jau 12,7 kilogramo.

Daugiausia svorio per pirmąjį mėnesį numetė programavimo specialybės studentas Donatas Repšys, kuris sulyso beveik 15 kilogramų. Į šou jis atvyko sverdamas 163.5 kg.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.