Bateliai prie mini: stiliaus „taip” ir „ne”

Svarbiausia priežastis, dėl kurios merginos bei moterys velkasi trumpus sijonėlius, – tai noras pademonstruoti dailią figūrą. Tačiau net ir nuostabiausių kojų savininkė gali sugadinti bendrą vaizdą, jeigu netinkamai pritaikys avalynę.

Taigi kokie bateliai tinka prie mini?

Vienas iš pačių paprasčiausių ir madingiausių variantų šią vasarą yra bekulnės įsispiriamos basutės, paprastai tariant, – šlepetės, rašoma style.rbc.ru. Jos labai tinka tada, kai ketinate apsivilkti „casual” stiliaus sijoną – pavyzdžiui, džinsinį. Tuomet apačia harmoningai dera su viršumi.

Nevertėtų atsisakyti šlepečių ir pačioms didžiausioms puošeivoms, juk jos gali būti ir su blizgučiais, ir su perliukais, karoliukais, spalvingais stikliukais, akmenukais bei netgi briliantais. Išpuoštos vasarinės šlepetės nenusileidžia grožiu aukštakulniams.

Šlepetes galima pakeisti teniso bateliais, tačiau šiuo atveju reikėtų būti atsargesnėms ir rinktis moderniausius variantus, kurie atrodo miniatiūriniai ir moteriški. Jeigu mėgstate avėti sportinius batelius, taip pat laikykitės saiko: pavyzdžiui, paauglių mėgstami „Converse” į bendrą vaizdą greičiausiai įlies tik akį erzinančią natą.

Niekas taip nepabrėžia ilgų gražių kojų, kaip vadinamosios „tanketės”. Čia fantazijai nėra ribų, išskyrus vieną momentą: tai būtinai turi būti sandalai, atidengiantys išpuoselėtus kojų pirštukus. Uždara avalynė prie trumpo sijonėlio atrodo per daug gremėzdiškai. O madingų sandalų šią vasarą tikrai begalinė įvairovė: su dirželiais, su raišteliais, apsiūtų audinių skiautelėmis, odinių, kuklučių ir bohemiškai prabangių.

Nepaisant vyraujančios nuomonės, kad batai be kulnų storina kojas, su mini sijonėliu vis dėlto gražiai atrodo baleto tipo bateliai (vadinamosios „češkės”). Madingiausi modeliai – iš sidabrinės arba auksinės spalvos odos.

Jeigu nemėgstate bekulnių batų, rinkitės batelius su taurelės formos kulniukais. Jie ne tik patogūs, bet atrodo lengvi bei simpatingi. Pinti, lygūs, su dirželiais, ryškūs ir netgi permatomi, – šį sezoną nuobodžiauti neteks.

Na, o tikru štampu šiuo metu tapo mini sijonukas kompanijoje su ilgaauliais batais. Gali būti su kulnais, gali būti be jų, aukščiau kelių arba kiek žemiau, su užtrauktuku arba be jo, – tokie batai prie mini tinka geriausiai.

Tačiau ir čia reikia būti atsargioms: jeigu persūdysite pasirinkdamos akį rėžiantį dizainą ir spalvą, tai atrodysite ne seksuali, o vulgari.

Kokios avalynės, vilkint trumpą sijoną, reiktų vengti?

Pirmiausiai – trumpų batų. Čia yra du variantai: arba jie jūsų kojas per daug storina, arba per daug plonina. Tokie batai netgi gražias kojas vizualiai daro dramblotas ir nerangias, o plonos atrodo kaip pieštukai stiklinėje.

„Stiletto” su storomis pailgintomis nosimis puikiai tiks prie kelnių, o štai prie trumpo sijono bei suknelės atrodys tiesiog varganai. „Stiletto” suteikia seksualumo, bet dėl šios priežasties nebūtina prie jų vilktis dar ir „ekstra” trumpumo sijono! Kas per daug, tas jau negražu.

Galiausiai aptarkime batus su platforma. Jeigu šią vasarą vilkėsite tik trumpas sukneles bei sijonus, „platformas” padėkite į pačią tolimiausią batų lentyną. Todėl, kad jų „sunkiasvoriškumas” neturi nieko bendra su daugumos mini sukuriamu lengvumo ir nesvarumo vaizdu.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Moterims su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.