Naktinę Palangą išjudins mušamųjų virtuozas

Palangos svečių šį penktadienį laukia net dvi džiuginančios naujienos: sinoptikai dievagojasi, kad savaitgalį kurortą aplankys karšti orai, o pramogų centras „Honolulu” laukia šiltai vasariškai nakčiai labai tinkančio svečio – mušamųjų virtuozo Riccardo pasirodymo „Corona Drum Show”.

Šis prancūzas ne veltui laikomas geriausiu perkusininku visoje Europoje – jam teko groti kone visuose prestižiniuose senojo žemyno naktiniuose klubuose.

Vietų, kuriose Riccardo rengė savo pasirodymus, sąraše galima rasti ir itin garsių klubų pavadinimus: „Pacha Ibiza”, „Privelege”, „Queen Club”, „Nirvana Lounge” – juose Riccardo groja nuolat.

Visoje Europoje laukiamas muzikantas groja ne tik tradiciniais mušamaisiais instrumentais. Jų jis įvaldęs tikrą galybę – jo rankose tobulai suskamba džembė, darbuka, timbalai, kongas ir rototomai.

Be to, Riccardo groja ir elektroniniais perkusiniais instrumentais.

Atlikėjo talento gerbėjai tikina, kad jo pasirodymai visada skirtingi, kupini improvizacijos, tačiau juos vienija bendras bruožas – Riccardo atlikimas užveda ir verčia žavėtis net tuos, kurie neprijaučia mušamųjų instrumentų skambesiui.

Tad jau šį penktadienį Palangos naktį perskros Riccardo perkusijų skambesys, kuris net didžiausius skeptikus įtikins – gero muzikanto rankose ir mušamieji gali skleisti tobulą muziką.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Renginiai su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.