Startuoja pirmasis Lietuvoje hiphopo žurnalas

Š. m. birželio mėn. 15 d. didžiuosiuose Lietuvos miestuose pasirodys hiphopo kultūrai skirtas žurnalas, kurio vienas iš iniciatorių – Kauno „Žalgirio” krepšininkas Tanoka Beardas. Šio žurnalas tikslas – pateikti hiphopo kultūros aktualijas iš Lietuvos ir užsienio, skleisti jas pasitelkiant profesionalią žurnalistiką, kokybišką foto medžiagą. Objektyvi informacija iš pirmų lūpų, pateikiama atskirų sričių specialistų – „Dub Dub Magazine” prioritetas. Kadangi hiphopo fenomenas apima sritis nuo muzikos, aprangos ir net kalbėjimo stiliaus, „Dub Dub Magazine” pateikia visa tai kaip nedalomą visumą. Šis unikalus projektas turėtų tapti tiltu, kuriuo bus perduodamos tarptautinio masto hiphopo kultūros aktualijos ir analizuojami vietiniai šios srities reiškiniai. Posakis „bloga reklama yra geriau negu jokios reklamos”, skandalingais faktais grįsta žurnalistika tapo hiphopo kultūros nuvertėjimo priežastimi, tačiau „Dub Dub Magazine” mėgins populiarinti ją pasitelkdami objektyvią žurnalistiką, ne skandalingas naujienas, o patikimą informaciją iš pirmų lūpų. Tiesioginiai kontaktai su pasaulinio masto hiphopo scenos žvaigždėmis, Lietuvos hiphopo atlikėjais – tokios naujojo žurnalo temos. „Dub Dub Magazine” pateiks savo skaitytojams žymiausių repo atlikėjų interviu, komentarus, reportažus iš Lietuvoje ir užsienyje vykstančių koncertų. Visa tai – tiesiai ir necenzūruotai.
Pirmajame, 5 000 tūkst. egzempliorių tiražu pasirodysiančiame žurnalo numeryje galėsite perskaityti dar negirdėtus faktus apie patį Tanoka Beardą, taip pat – necenzūruotus „Dub Dub Magazine” kritiko Pusho (G&G Sindikatas) pasisakymus, išskirtinį amerikiečio reperio AFU RA interviu mūsų žurnalui, profesionalų „Metų hiphopo atlikėju” tituluoto MC Messiah muzikinių albumų vertinimą ir kt.
Tai nėra vien pogrindinės kultūros atstovams skirtas leidinys – „Dub Dub Magazine” skaitytojas – ir menkai apie hiphopą žinantis, tačiau norintis sužinoti daugiau žmogus. Žurnalą jau kitą savaitę bus galima rasti didžiuosiuose Lietuvos prekybos centruose.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.