„Indigo vaikai“ – naujos civilizacijos šaukliai?

Indigo – tai mėlynai violetinė spalva. Būtent tokios spalvos aurą turi „indigo vaikai”.

Kai kurie žmonės mato aurą, ryškėjančią viršugalvyje ir tarp delnų. Paprastai žmonių auros spalvos svyruoja tarp raudonos, geltonos ir žalsvai pilkos.

Terminą „indigo vaikai” pirmą kartą pavartojo garsi JAV psichologė En Tep, šitaip išskirdama naują ypatingą vaikų tipą. Po to apie vadinamuosius „indigo vaikus” pradėta kalbėti visame pasaulyje. Tam tikra dalis mokslininkų teigia, kad „indigo vaikai” yra šeštosios žemiškosios civilizacijos šaukliai. Pasak išminčių, mūsų civilizacija žemėje – penkta, o per pačius dramatiškiausius istorijos etapus žemę pasiekia superinformacija ir tada gimsta nauja civilizacija.

Dar garsioji bulgarų aiškiaregė Vanga išpranašavo naujų vaikų gimimą. Kai kas šį reiškinį sieja su „planetų paradu”, įvykusiu 1984 metais. Kosmoso poveikis?

Iš tikrųjų, specialiais tyrimais įrodyta, kad „indigo vaikai” fiziologiškai skiriasi nuo paprastų žmonių tuo, kad jų dominuojantis yra smegenų dešinysis pusrutulis. Vadinasi, šie vaikai bus kūrybiškesnės ir subtilesnės asmenybės.

„Indigo vaikai” iš prigimties yra psichoanalitikai, lengvai skaitantys svetimas mintis. Jie jaus ir matys, kada yra meluojama, ir to niekados neatleis. Dalis mokslininkų mano, kad „kitoks” smegenų funkcionavimas yra mutacijų požymis. O kitiems atrodo, kad tai natūrali gamtos evoliucija.

Pasak garsaus vaikų terapeuto Heningo Kelerio, žmogaus smegenų evoliucija pastaruoju laikotarpiu spartėja. Todėl ir žmogaus smegenys vystosi greičiau. Manoma, kad po 50 metų Žemėje gyvens kitokie žmonės. Pasikeitus smegenų struktūrai, jie mąstys, jaus ir veiks kitaip…

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Vaikai su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.