Vasarą „Pinigų kartą” pavaduos „Euroverslas”

Atostogaujančią LTV „Pinigų kartą” visą vasarą pavaduos nauja laida „Euroverslas”. Projekto „EksprESas LT” 15 minučių rubrika bus transliuojama pirmadieniais 23 valandą 10 minučių, iš karto po „Vakaro žinių”.

Laidą rengs po visą Europą keliaujantys „EksprEso LT” žurnalistai Rasa Tapinienė, Gabija Lunevičiūtė ir Domas Burkauskas. Pirmasis pasakojimas – jau birželio 4-ąją. Kaip sekasi lietuvių prekeiviams Turkijoje? Galutinis turkiškų prekių taškas ir prieš gerą dešimtmetį, ir dabar tas pats – Gariūnai. Skirtumas tik tas, kad anuomet džinsus iš Turkijos skraidindavę patys, šiandien lietuviai prekes patiki vežėjams. Verslas tapo civilizuotas. Apie tai – D. Burkausko reportažas.

Kitą pirmadienį laukia pasakojimas iš Vengrijos. Kaip ir visos naujosios ES narės, Vengrija dar gerai mena laikus, kaip šios šalys varžėsi dėl stambiųjų investuotojų dėmesio. Šiandien vengrai gali didžiuotis atsikandę riebiausią investicijų pyrago kąsnį. Jų šalyje gamyklas pasistatė „Audi”, „Suzuki” „Bosch”, „Elektrolux”. Kuo Vengrija patraukli tarptautinėms kompanijoms? Verslo vilionių receptai – ateinančios savaitės „Euroversle”.

Kaip ir „EksprEsą LT”, rubriką remia Europos Komisija. „Euroverslas” – kiekvieną pirmadienį 23.10 val. per Lietuvos televiziją.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.