N.Spahija „Maccabi” klube nebedirbs

Tel Avivo „Maccabi” klubui pavyko iškovoti šalies čempionato aukso medalius, tačiau praėjus vos trims dienoms Graikijos spauda išspausdino informaciją, jog komandoje daugiau nebedirbs vyriausiasis treneris Nevenas Spahija. Izraelio žiniasklaidoje kol kas tokios informacijos nėra.

Teigiama, jog sprendimas atleisti N.Spahija buvo priimtas dar prieš Izraelio pirmenybių finalo dvikovą su amžinu priešininku Jeruzalės „Hapoel” klubu.

N.Spahija turėjo galiojančią dar vienerių metų sutartį, tačiau Tel Avivo komanda taip norėjo atsikratyti treneriu iš Kroatijos, kad sutiko kompensuoti N.Spahijos patirtas išlaidas.

Vis dėlto N.Spahijai nėra ko nerimauti. Nepaisant to, kad jo sutarties vertė gerokai krito lyginant su praėjusiu sezonu, spaudos teigimu, kroatu domisi Trevizo „Benetton”, Bolonijos „Climamio” ir dar keletas Ispanijos bei Rusijos komandų.

Primename, kad prieš metus iš Vilniaus „Lietuvos ryto” į „Maccabi” klubą persikėlęs N.Spahija domina ir Kauno „Žalgirio” vadovus. Tai patvirtino ir „Žalgirio” viceprezidentas Gediminas Navikauskas.

Teigiama, kad N.Spahija savo sprendimą dėl ateities darbų pateiks po kelių savaičių atostogų JAV.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.