Tėvo dienos proga Vilniuje vyks aitvarų šventė „Dangaus šypsena 2007”

Sekmadienį, birželio 3 dieną, 12 val. Vilniuje prie Baltojo tilto Tėvo dienos proga rengiama aitvarų šventė „Dangaus šypsena 2007”. Šventės dalyvius pasveikins Vilniaus meras Juozas Imbrasas.

Vidurdienį į dangų paupyje pakils šimtai originalių aitvarų. Šventės dalyvius linksmins „Elfų teatro” aktoriai, muzikiniai aviamodeliukų pasirodymai, saldainių lietus. Originaliausių ir meniškiausių aitvarų autoriai bus apdovanoti renginio rėmėjų įsteigtais prizais. Tėveliai ir jų vaikai galės vietoje susikonstruoti ar įsigyti jau pagamintus aitvarus. Iš visos Lietuvos suvažiavę profesionalūs sportinių aitvarų aistruoliai norinčius nemokamai mokys valdyti tarptautinėse varžybose dalyvaujančius aitvarus.

Aitvarų šventė „Dangaus šypsena 2007” taps puikia proga vaikams ir jų tėveliams kartu praleisti sekmadienį ir smagiai paminėti Tėvo dieną.

2004 metais šventės „Dangaus šypsena” metu buvo užfiksuotas Lietuvos rekordas – didžiausias vienu metu į orą pakeltų aitvarų skaičius. Renginio organizatoriai ir šiemet bandys pakartoti arba pagerinti šį rekordą.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Renginiai su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.