Alina Orlova – pasakiškas balsas vasaros koncertuose!

Alina Orlova – jauna įstabaus ir svaiginančio balso dainininkė, originalia ir nuoširdžia kūryba sudrebinanti kiekvieno klausytojo širdis neliko nepastebėta ir akylųjų mūsų muzikos kritikų. Ji laimėjo žurnalo „Pravda” naujokų titulą ir taip pat apdovanota alternatyviuose muzikos apdovanojimuose A.LT 2007 nominacijoje Metų proveržis.
Pasirodžiusi keliuose koncertuose Vilniuje ir nusiskynusi keletą laurų, atlikėja toliau tobulina savo kūrybos ertmes, ieško dar neatrastų ir ypatingų muzikos platybių. Ne vienas svaiginančios melodijos gerbėjas jau spėjo susipažinti su Alinos Orlovos kūryba ir muzikinėmis idėjomis.

Šiuo metu karščiausia naujiena gerbėjams, tai du ypatingi koncertai didžiausiuose Lietuvos miestuose Kaune ir Vilniuje. Su ypatinga programa, kurioje skambės senos ir naujos niekam dar negirdėtos dainos, Alina pasirodys „Kauno Valstybiniame dramos teatre” birželio 7 d. ir Vilniuje klube „Mulen ružas”, mažojoje salėje birželio 8 d. Naujoje programoje jaunajai menininkei akompanuos smuikas, pasirodymo metu galėsite grožėtis svajingais projekcijos vaizdais, kurie yra sukurti specialiai šiems koncertams. „Džiaugiuosi galėsianti pristatyti naują programą, kurioje kiek kitaip skambės senos ir naujos dainos „Vaiduokliai”, „Po tiltu”, „Slėpynes”, tikiuosi šis koncertas bus atgaiva ir naujas įkvėpimas ne tik man, bet ir visiems atvykusiems”, teigia Alina Orlova.

Pasirodymuose naujos dainos skambės iš šiuo metu įrašinėjamo Alinos debiutinio albumo, kuris dienos šviesą turėtų išvysti gražiausiu metų laiku – rudenį. „Nenoriu atskleisti visų smulkmenų ir detalių, tegul tai išlieka maža paslaptis, tai ką išgirsime ateityje mano albume tikiuosi nustebins ne viena geros muzikos klausytoją”, pasakoja Alina.

Nepraleiskite progos susitikti su Alina Orlova vieninteliuose soliniuose koncertuose vasarą.

Birželio 7 d. „Kauno valstybinis dramos teatras”, Kęstučio g. 62, Kaunas
Birželio 8 d. klubas „Mulen ružas”, V. Mykolaičio – Putino g. 5, Vilnius
Koncertų pradžia 20.00 val., kaina 15 lt.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Renginiai su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.