„Finasta” klientams – tiesioginio debeto paslauga Šiaulių banke

Nebankinė finansų maklerio įmonė Lietuvoje „Finasta” pasirašė sutartį su Šiaulių banku dėl tiesioginio debeto paslaugos teikimo. Nuo šiol įmonės „Finasta” klientai, turintys sąskaitas Šiaulių banke, investuoti į savanoriškuosius pensijų bei investicinius fondus galės paprasčiau.

Pasak bendrovės „Finasta” fondų departamento vadovo Aurimo Martišausko, tiesioginio debeto paslauga yra patogi ir naudinga klientams, kurie yra nutarę investuoti periodiškai arba nedidelėmis sumomis. „Klientai galės sudaryti sutartį dėl automatiško pinigų pervedimo į jų investicinę sąskaitą bendrovėje „Finasta”. Sutartis nenutrūks, net jei kažkurį laiką joje trūks pinigų – investavimą bus galima atnaujinti bet kuriuo metu. Toks kliento pasirinktas investavimo būdas ilgalaikėje perspektyvoje neabejotinai užtikrins tinkamą investicinę grąžą”, – teigė Aurimas Martišauskas.

Tai jau trečia „Finastos” sutartis su Lietuvos bankais. Sutikimą dėl tiesioginio debeto paslaugos teikimo klientai, turintys sąskaitas SAMPO ir SEB Vilniaus bankuose, gali pasirašyti bendrovės „Finasta” filialuose.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.