Bronius ir Česlovas iš „Ragų” emigruoja į Japoniją

Dar šeši trečiadieniai, ir humoro laidos „Ragai” istorija Lietuvoje baigsis. Susižavėję chrizantemų sosto valdovais, Česlovas ir Bronius nusprendė emigruoti į Japoniją ir ten atidaryti savo garažą.

„Visų pirma, jiems smagu remontuoti japoniškus automobilius, kurių ten netrūksta, antra, darbas ten ne toks monotoniškas, nes vairas yra kitoje pusėje”, – emigracijos priežastis vardijo vienas „Ragų” kūrėjų Haroldas Mackevičius.

Be to, pasak H. Mackevičiaus, Česlovas ir Bronius visada pasižymėjo netradiciniu mąstymu. „Todėl emigracijai jie ir pasirinko ne Airiją ir ne Ispaniją. Mūsų herojai vadovaujasi logika „jei plėšti – tai banką, jei turėti lytinių santykių – tai su karaliene, o jei emigruot – tai į Japoniją”.

Tačiau užvis didžiausią įspūdį Česlovui ir Broniui padarė jų pačių pasirodymas per visuomeninę Japonijos televiziją.

Neseniai ištraukos iš LNK humoro laidos „Ragai” buvo parodyta NHK televizijos laidoje „Next”. Programoje, transliuojamoje sekmadieniais, rodomos įvairiausių pasaulio šalių televizijos laidos. Laidos formatas – padėti japonams pažinti pasaulį per įvairias televizijos laidas. Laidoje dalyvaujančios įžymybės, ekspertai, Japonijoje gyvenantys užsieniečiai žiūri televizijos programas ir iš jų bando spręsti tos šalies kultūros, gyvenimo būdo, vertybių skirtumus.

Programos kūrybinė grupė iš „Ragų” laidų atsirinko keletą epizodų, tarp jų ištrauką iš kelionių rubrikos, kurioje vyrukai pasakojo savo įspūdžius iš Japonijos. Laidoje „Next” rodė japoniškų kovų pratimus, pasakojo apie valgymą lazdelėmis, konkrečiai apibūdino japonų ūgį ir išvaizdą.

NHK televizija „Ragų” kūrėjams atsiuntė ištraukas iš laidos, kurioje Česlovas ir Bronius kalba… japoniškai. „Juokėmės iki ašarų. Paskui pasidarėme po laidos kopiją – bus atminimas iš šlovingo „Ragų” pustrečio sezono – tiek būtent ji gyvuos eteryje”, – sakė laidos autoriai.

Sužavėti „Ragų” japoniškos versijos, laidos kūrėjai paskutiniuose „Raguose” Česlovą ir Bronių nusprendė įdarbinti japonų televizijoje ir žiūrovams parodyti japoniškai kalbančius personažus.

Japonišką „Ragų” versiją žiūrovai išvys per paskutiniąją „Ragų” laidą liepos 4-ąją. „Bus ramiau dorovės sergėtojams – švankiausia laida keliasi į Japoniją. Tie, kas mato Japonijos kanalus, tegul nuo naujo sezono ten trečiadieniais ieško „Ragų” – žurnalo japonų vyrams”, – sakė H. Mackevičius.

„Ragai” per LNK – trečiadieniais 22.40 val. iki liepos 4 dienos.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.