Penkios idėjos paplūdimio įvaizdžiui susikurti

Pats laikas susižvejoti tai, kas vasarą taps antrąja jūsų oda. Kalbame, žinoma, apie maudymosi kostiumėlį. Šį sezoną ir vėl madinga visa, kas tik jums patinka: atviri bikiniai ir elegantiški vientisi kostiumėliai, santūrūs ar kiek provokuojantys, margi ar vienspalviai.

Braziliškas karštis

Aistringoji Brazilija su Rio de Žaneiro paplūdimiais ir karnavalais! Energingas sambos ritmų siautulys daro įtaką europietiškos paplūdimio mados linijoms. Braziliškas karštis gali tapti jūsų įvaizdžio dalimi. Rinkitės šokolado ar chna atspalvių bikinį, kuriame vyrautų trikampio forma. Jame turėtų būti kuo daugiau raištelių (kelnaitės su raišteliais šonuose ypač tinka toms, kurių platūs klubai), o liemenėlė ar kelnaičių juosmens linija gali būti puošta lengvai skimbčiojančiais žvangučiais.

Romantiška vėjavaikė

Tokia moteris žino, kaip žavėti romantiškais, kiek vaikystę primenančiais paplūdimio ansambliais. Ir jūs leiskite įsisukti vėjavaikiškumo gūsiui! Įsigykite smulkiais spalvotais žirneliais ar gėlytėmis margintą žaismingą maudymosi kostiumėlį. Įvaizdį sukurs žavingi kaspinėliai kelnaičių šonuose ir už kaklo surišamos ar susegamos liemenėlės. Madingi ir jaunatviški spalvingi maudymosi kostiumėliai su palaidinuke ant petnešėlių.

Ten, kur kokosai…

…baltas smėlis ir svaiginančios žydros bangos, visada vasara. Nebūtina atsidurti Havajuose, kad atrodytumėte kaip atklydusi iš egzotiškų tropikų paplūdimių. Išsirinkite maudymosi kostiumėlį, išpieštą stambiomis ryškiomis gėlėmis. Madingas derinys šią vasarą – riešutų ruda, geltona, balta bei juoda. Jei mėgstate kostiumėlius, kurių kelnaitės primena šortukus, pirmyn! Jei dar pasipuošite baltų kriauklių karoliais ar prie kostiumėlio priderinta besiplaikstančia plonyte skara, apjuosusia klubus, atrodysite fantastiškai.

Mis elegancija

Aksioma: juoda – tai amžina. Kad ir koks metų laikas, kad ir kokia aplinka, apsirengusi juodai jausitės elegantiška. Tai, žinoma, tinka ir maudymosi kostiumėliui. Pagyvinta keliais žavingais akcentais, juoda tikrai neatrodys nuobodžiai. Galite rinktis vienos dalies juodą maudymosi kostiumėlį, puoštą keliomis skoningomis detalėmis: ryškiomis gėlėmis ar kontrastingomis linijomis. Juoda gerai ir tuo, kad paslepia figūros trūkumus. Kad atrodytumėte ypač gundančiai, leiskite sau apnuoginti nugarą gilia iškirpte.

Madinga miestietė

Neoninis žvilgesys šiemet yra užkariavęs Europos didmiesčių gatves bei podiumus. Kodėl jo neperkėlus į paplūdimį? Minimalistinis, sidabriškai žvilgantis kostiumėlis pabrėš bronzinį odos atspalvį. Formą galite rinktis tokią, kokia geriausiai išryškina pranašumus ir paslepia trūkumus. Jei manote, kad sidabriška – pernelyg santūru, žvilgėkite auksu! Prabangus Monte Karlo paplūdimių vertas atspalvis kuria kino žvaigždės įvaizdį. Akiniai čia būtini ne vien kaip apsauga nuo saulės, bet ir kaip stiliaus detalė.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Moterims su žyma , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.