L.Woodsas: „Tai buvo didis mačas”

Vienas iš svarbiausių Kauno „Žalgirio” veikėjų per LKL finalo seriją buvo amerikietis vidurio puolėjas Lorenas Woodsas.

28 metų 218 cm ūgio krepšininkas į Lietuvą atvyko tik prieš porą mėnesių, o finalo serijos pirmuosius mačus dėl traumos buvo priverstas stebėti nuo atsarginių žaidėjų suolo. Amerikietis į aikštę grįžo tik per penktąsias serijos rungtynes ir bene daugiausia prisidėjo prie dviejų lemiamų „Žalgirio” pergalių. Per penktąsias rungtynes Kaune L.Woodsas pelnė 10 taškų ir atkovojo 12 kamuolių, o per paskutinį šio sezono mačą prie kauniečių pergalės prisidėjo 19 taškų ir 14 atkovotų kamuolių. Pagal šiuos rodiklius „Žalgirio” ekipoje antradienį jam neprilygo niekas.

– Lorenai, kokie įspūdžiai iš finalo serijos?

– Tai buvo pati atkakliausia finalo rungtynių serija per mano karjerą. Komandų jėgos buvo apylygės, todėl ir paskutinėmis mačo minutėmis nebuvo aišku, kuri komanda nugalės.

– „Žalgiris” Vilniuje triumfavo tik trečiuoju bandymu. Prieš tai Kauno komanda du kartus paleido pergalę iš rankų. Kodėl šį kartą pavyko laimėti varžovų aikštėje?

– Visi žaidėme gerai, rungtyniavome kaip komanda. Tai buvo didis mačas visais atžvilgiais. Abi komandos pataikė daugybę labai sudėtingų metimų, bet pabaigą mes sužaidėme tiksliau, o varžovai kelis kartus suklydo. Mes netrukome jų klaidomis pasinaudoti ir šventėme pergalę.

– Žaidėte tik dvejas paskutines rungtynes, bet pažvelgus į jūsų asmeninius rodiklius neatrodo, jog įsitraukti į komandos žaidimą buvo sunku.

– Lengva nebuvo. Praleidau keletą treniruočių, todėl išbėgęs į aikštę pavargdavau greičiau negu per ankstesnes rungtynes. Sunkiai dirbau individualiai, nes žinojau, kad per šios serijos varžybas teks pasirodyti aikštėje, komandai reikės mano pagalbos. Stengiausi viską atlikti kuo geriau.

– Kaip švęsite pergalę?

– Su komanda Kaune. Į JAV išvyksiu artimiausiomis dienomis.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , , .

1 atsiliepimas į "L.Woodsas: „Tai buvo didis mačas”"

  1. milvis

    maladiets woodsas labai noreciau kitame sezone jy pamatyti zalgirije nes tokio centro kaip jis sunku rasti.tikiuosi kad nba klubai juo nesusidomes tada jis grys i europa ir atstovaus zalgiriu bent viena sezona.is mano puses jam tik ablodismentai.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.