„Liverpool” naujienos: B.Zendenas pasirengęs

„Liverpool” kairiojo krašto saugas Bolo Zendenas (Boudewijn Zenden), atrodo, spėjo išsigydyti nesunkią kulkšnies traumą ir bus pasirengęs žengti į aikštę trečiadienio UEFA Čempionų lygos finale prieš „Milan”.

„Panašu, kad viskas bus gerai. Jis treniravosi ir aš esu beveik tikras, jog B.Zendenas bus pasiruošęs žaisti”,- kalbėjo anglų klubo strategas Rafaelis Benitezas.

Antroje sezono dalyje olandas tapo tvirtu startinės sudėties žaidėju, nors ir nedemonstravo ypatingai geros sportinės formos.

Jeigu 30-metis futbolininkas, kurio sutartis baigiasi šią vasarą, vis tik nespėtų atsigauti, jo vietą pretenduoja užimti neseniai sunkią traumą išsigydęs ir kelias rungtynes Anglijos čempionate jau spėjęs sėkmingai sužaisti australas Harry Kewellas bei iš gynybos grandies kiek į priekį pasistumti galintis Johnas Arne Riise, kurį aikštės gilumoje tokiu atveju pakeistų Alvaro Arbeloa.

Tikimasi, jog R.Benitezas finalo mačui pasirinks atsargią 4-5-1 taktiką, vidurio saugų grandyje išrikiuodamas Steveną Gerrardą, Javierą Mascherano bei Xabi Alonso, dešinėje – Jermaine’ą Pennantą, o vieninteliu puolėju pretenduoja tapti Dirkas Kuytas, Peteris Crouchas ir Craigas Bellamy.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.