„Sun“ įspėja „Microsoft“ – vartotojai gali pasitraukti

Vykdomasis „Sun Microsystems” kompanijos direktorius atsakė į „Microaoft” pareiškimą apie tai, kad atvirojo kodo programinė įranga pažeidžia 235 korporacijai priklausiančius patentus. Jonathan Schwartz savo internetiniame dienoraštyje paskelbė, kad „Microsoft” turėtų geriau įsiklausyti į savo klientų poreikius, kadangi jie gali neigiamai sureaguoti į kompanijos grasinimus teismais ir nebenaudoti „Microsoft” produkcijos.

„Jokia teismo baimė negali sustabdyti nemokamos programinės įrangos kūrimo. Vartotojų visuomenė visada bus galingesnė ir novatoriškesnė nei viena kompanija. Atviro kodo standartai ir programos keičia planetos veidą, leisdami žmonėms viso pasaulio kampeliuose realizuoti savo sumanymus. Ir šie žmonės – ne džinas, kurį galima būtų teismais priversti sulįsti atgal į butelį.” – rašo Jonathan Schwartz.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Informacinės technologijos su žyma .

1 atsiliepimas į "„Sun“ įspėja „Microsoft“ – vartotojai gali pasitraukti"

  1. bigcatwar

    Vykdomasis „Sun Microsystems” kompanijos direktorius atsakė į „Microaoft” pareiškimą apie tai, kad atvirojo kodo programinė įranga pažeidžia 235 korporacijai priklausiančius patentus.
    Na paskaitom kas parasyta dar viena klaida..

    😳

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.