L.Carsley pratęsė sutartį su „Everton”

Airijos nacionalinės rinktinės ir Anglijos „Premier” lygoje 6-ąją vietą užėmusio Liverpulio „Everton” klubo saugas Lee Carsley užbaigė visas spekuliacijas, susijusias su jo ateitimi, kadangi su „irisų” ekipa savo kontraktą pratęsė dar vieneriems metams.

33-ejų metų futbolininko, kuris 2002-ųjų metų vasario mėnesį metais už 1,9 milijonų svarų sterlingų sumą paliko „Coventry City ir persikėlė į „Everton”, kontraktas „Goodison Park” turėjo baigtis greitai ir „Wigan” buvo ta ekipa, kurią labiausiai domino airis.

Patyręs saugas pasirašė dar vienerių metų kontraktą su „Everton” klubu, kuris kitą sezoną antrą kartą per vyriausiojo trenerio Davido Moyeso vadovavimo laikotarpį išsikovojo kelialapį į UEFA taurės turnyrą.

L.Carsley panoro būti „irisų” komandos dalimi ir prisijungė prie dar vieno veterano, gynėjo Alano Stubbso, kuris irgi kiek anksčiau pratęsė savo sutartį dar metams.

„Čia praleidau puikius metus ir tikiuosi, kad tai galima pratęsti. Aš ir treneris Davidas Moyesas susėdome prie stalo prieš du ar tris mėnesius, ir jis pasakė, kad norėtų, jog aš likčiau komandoje, o aš atsakiau, kad labai noriu likti šiame klube”, – oficialiai klubo svetainei teigė saugas.

„Esu laimingas, kad mes suradome bendrą susitarimą. Esu labai patenkintas išlikdamas sąžiningu. Mes kitą sezoną turime ko tikėtis žaisdami UEFA taurėje. Treneris šiuo metu turi reikalingų tam bruožų, o tai yra labai svarbu”, – pridūrė airis.

Šiame sezone L.Carsley „Premier” lygoje pasižymėjo vieną kartą, o per penkerius metus praleistu Liverpulio komandoje per 149 mačus įmušė 11 įvarčių.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.