LNK „Žvaigždžių duetų” superfinale – D. Katkaus ir V. Juozapaičio duetas

Po antrojo „Žvaigždžių duetų” finalo paaiškėjo dar dvi poros, dainuosiančios projekto superfinale. Žiūrovai ir komisija nusprendė, kad verčiausi kovoti toliau yra Vidmantas Urbonas su Kristina Kazlauskaite ir Renata Ražanauskienė su Deiviu. Šios poros aplenkė „Mis Lietuva 1996” Sandrą Chlevickaitę ir Andrių Bialobžeskį bei Rusų dramos teatro vadovę Tatjaną Rinkevičienę ir Povilą Meškėlą.

Šį šeštadienį „Žvaigždžių duetų” superfinale dainomis susikaus keturi duetai: automobilių salono vadovė Asta Bagdonavičienė ir dainininkas Viktoras Malinauskas, aktorė Inga Jankauskaitė ir dainininkas Česlovas Gabalis, pasaulio ultratriatlono čempionas Vidmantas Urbonas su Kristina Kazlauskaite ir tituluota gražuolė Renata Ražanauskienė su Deiviu. Šou laimėtojai bus apdovanoti auksiniu, sidabriniu ir bronziniu mikrofonais.

Superfinalas bus tiesioginis ir truks net tris valandas. Šį kartą viskas atiduodama į žiūrovų rankas, komisija superfinale balų nebeskirstys, balsuos tik žiūrovai. Iš viso superfinale bus keturi turai, dalyviai dainuos po vieną naują dainą ir atliks savo pačias populiariausias projekto metu dainuotas dainas.

Superfinale išsipildys ir Donato Katkaus svajonė. Ko gero renginio vinimi taps komisijos pirmininko, operos solisto Vytauto Juozapaičio ir profesoriaus Donato Katkaus duetas. „Galėtume su komisijos pirmininku susiorganizuoti duetą. Padainuotume kokią gražią dainą, o paskui meiliai žvilgtelėtumėme vienas kitam į akis, kaip kažkada Kuodis su Girijotu”, – dar prieš prasidedant „Žvaigždžių duetams” svajojo profesorius. D. Katkus ir V. Juozapaitis rengiasi padainuoti vieną populiariosios klasikos kūrinį.

Išimtį superfinalui žada padaryti ir šou vedėjas Vytautas Kernagis. Paprastai poroje beveik nedainuojantis maestro žada beprotiškai fantastišką duetą su viena talentinga dainininke.

„Žvaigždžių duetų” superfinale dainuos ir vos laipteliu nuo superfinalo likę Mečislovas ir Donalda, Vytautas ir Arina, Vytautas ir Asta, Tatjana ir Povilas.

Į keturis mėnesius trukusio muzikinio šou paskutinį koncertą kviečiami atvykti visi projekte dalyvavę duetai.

„Žvaigždžių duetų” superfinalas – šeštadienį, 19.05 val. per LNK.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.