„Bayer” papildys dar du gynėjai

Nors sezonas Vokietijoje dar nesibaigė, vietą UEFA taurės turnyre jau užsitikrinęs Leverkūzeno „Bayer” stiprinasi toliau. Šią savaitę klubą papildė ir ketverių metų kontraktą pasirašė 21 metų gynėjas Lukasas Sinkiewiczius (Lukas Sinkiewicz).

Penktadienį „Bayer” klubas paskelbė, šią vasarą komandą papildys dar du gynėjai – 30 metų Hansas Sarpei (Hans Sarpei) iš „Wolfsburg” bei 20 metų Sascha Dumas (Sascha Dum) iš „Aachen”.

H.Sarpei praėjusią vasarą su Ganos rinktine dalyvavo pasaulio čempionate. Vokietijoje jis rungtyniauja nuo 1998 m., o „Wolfsburg” atstovauja nuo 2001 m.

S.Dumas iš tiesų priklauso „Bayer” klubui, tačiau pastaruosius 18 mėnesių buvo paskolintas autsaideriui „Aachen”.

Tuo tarpu Leverkūzeno ekipos treneris Michaelis Skibbe besibaigiantį sezoną įvertino labai teigiamai: „Turime realių priežasčių džiaugtis. Esame labai patenkinti, kad įvykdėme savo tikslą ir sugrįžtame į UEFA taurės varžybas. Tačiau mus neramina komandos nepastovumas – buvo gerų rungtynių, tačiau buvo ir labai blogų. Mūsų laukia dar ilgas kelias, kol komanda įgaus daugiau solidumo. Vis tik manau, kad po metų ar dviejų mes sugrįšime į Bundesligos elitą”.

Sezoną „Bayer” baigs šeštadienį varžybomis namuose su antroje sezono pusėje iš dugno pakilusia Dortmundo „Borussia”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.