SFL čempionato pagrindiniu rėmėju tapo „NIKE”

Šių metų gegužės 16 d. VšĮ „Sekmadienio futbolo lyga” pasirašė bendradarbiavimo sutartį su NIKE kompanija.

NIKE kompanija tapo pagrindiniu Sekmadienio futbolo lygos čempionato rėmėju. Nuo šiol Sekmadienio futbolo lygos čempionatas vadinsis SFL NIKE čempionatu.

NIKE kompanija čempionato nugalėtoją apdovanos 6000 litų dovanų čekiu, visoms SFL komandoms NIKE paruošė po nedideles dovanas. Taip pat NIKE skirs futbolo kamuolius CARLSBERG taurės finalo dalyviams bei Dvimiesčio taurės finalo dalyviams. Šių turnyrų finalininkai taip pat bus apdovanotos vartininkų pirštinių komplektais.

NIKE taip pat yra pasiryžę paremti ir pirmą kartą Vilniuje vykdomą pliažo futbolo turnyrą.

NIKE yra viena pirmaujančių sportinės aprangos gamintojų pasaulyje. Sekmadienio futbolo lyga šiuo metu savo gretose vienija 37 mėgėjų futbolo klubus ir yra didžiausia mėgėjiško futbolo lyga Lietuvoje.

Pasak NIKE rinkodaros vadovės Lietuvoje Vilijos Bičiūnatės, SFL atkreipė į save dėmesį aukštu savo organizuojamų varžybų organizavimo ir informavimo lygiu.

„Mus mėgėjiškas ir masinis sportas ypač domina todėl, kad čia matome nišą ne tik sporto, bet ir laisvalaikio prekių asortimentui. Galime drąsiai teigti, kad nei vienoje Baltijos šalyje nėra tokios masiškos ir taip gerai organizuotos mėgėjų futbolo lygos kaip SFL”, – sakė NIKE rinkodaros vadovė.

Savo ruožtu SFL prezidentas Paulius Malžinskas pažymėjo, kad bendradarbiavimas su tokia garsia kompanija kaip NIKE yra savotiškas trejų metų darbo įvertinimas ir pripažinimas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , .

1 atsiliepimas į "SFL čempionato pagrindiniu rėmėju tapo „NIKE”"

  1. Labai pagirtinas NIKE kompanijos sumanymas remti ir mėgėjišką ir masinį sportą.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.