B.Zendenas gali praleisti Čempionų lygos finalą

„Liverpool” ekipoje – susirūpinimas. Startinėje sudėtyje sezono pabaigoje įsitvirtinęs saugas Bolo Zendenas (Boudewijn Zenden) treniruočių stovykloje Ispanijoje patyrė kulkšnies traumą ir gali būti priverstas praleisti trečiadienį vyksiantį UEFA Čempionų lygos finalo mačą.

„Olandas susižeidė kulkšnį ir šiuo metu su juo dirba gydytojas,- kalbėjo anglų klubo strategas Rafaelis Benitezas. – Gerai bent tiek, kad patinimas nėra didelis.

„Sunku tiksliai pasakyti, ar saugas bus pasirengęs finalui, tačiau negalima teigti ir priešingai. Jis yra stiprus ir ryžtingas, todėl gali greitai atsigauti. Tikiuosi taip ir bus.

„B.Zendeno patirtis, charakteris ir taktinis pasirengimas mums yra labai svarbūs, todėl būtų labai blogai, jeigu jis nežaistų”.

Jeigu žaidėjas vis tik turėtų praleistą mačą prieš „Milan”, R.Benitezas turės keletą pasirinkimo variantų kairiajame krašte. Tai neblogą sportinę formą po sunkios traumos keliuose mačuose demonstravęs Harry Kewellas, jaunasis Markas Gonzalezas bei Johnas Arne Riise, kuris gali žaisti saugų grandyje, vietą gynyboje užleisdamas Alvaro Arbeloa.

Tiesa, R.Benitezas turėjo ir kur kas geresnių žinių „Liverpool” gerbėjams – į aikštę bus pasirengęs žengti nedidelę traumą išsigydęs pagrindinis vartininkas Pepe Reina (Jose Manuel Reina Paez).

„Ir P.Reina, ir Jerzy Dudekas yra pasirengę ir galės žaisti. Esu tuo tikras”,- kalbėjo ispanas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.