Vilniaus universiteto Teisės fakulteto studentėms – LAWIN stipendijos

Šiandien, gegužės 18 dieną, buvo apdovanotos advokatų kontoros Lideika, Petrauskas, Valiūnas ir partneriai LAWIN įsteigtų stipendijų laimėtojos. Jomis tapo trečio kurso studentė Dina Lurje ir antro kurso studentė Vytautė Bacianskaitė.
Advokatų kontorai Lideika, Petrauskas, Valiūnas ir partneriai LAWIN paskelbus apie įsteigtas stipendijas, buvo sulaukta 17 pretendentų paraiškų. Teisės fakulteto komisija atrinko 10, jos nuomone, tinkamiausių studentų ir jų kandidatūras rekomendavo šios advokatų kontoros galutiniam apsisprendimui.

Pasak advokatų kontoros atstovo ir fakulteto dėstytojo doc. Jauniaus Gumbio, išrinkti geriausius iš geriausių buvo itin sunku: kandidatai stebino savo aukštais balais ir aktyvumu, noru ir gebėjimu tvirtai siekti tikslo. Vis dėlto Vytautę ir Diną išskyrė, nes jos nusipelnė paskatinimo savo tolesnei veiklai. V. Bacianskaitė yra sukūrusi teisinę interneto svetainę ir šiuo metu rūpinasi jos atnaujinimu, o D. Lurje aktyviai dalyvauja ELSA veikloje, skaito pranešimus. Joms abiems stipendijos bus puiki parama jų veiklos tęsimui.

Pretendentai stipendijai gauti buvo vertinami atsižvelgiant į pažangumą, visuomeninį, mokslinį (profesinį) aktyvumą bei jau esamus pasiekimus. Antrą kartą įteikta LAWIN stipendija kasmet skiriama dviems VU Teisės fakulteto 2–4 kurso studentams.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Švietimas su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.