Pirmojoje šou „XXL” laidoje – gundymai karka

Šį pirmadienį LNK eteryje startuoja realybės šou „XXL”, kuriame susikaus dvi storulių komandos. Dalyvių tikslas – projekto metu numesti kuo daugiau svorio, išlikti nepašalintiems iš žaidimo ir laimėti pagrindinį prizą – 1000 litų už kiekvieną numestą kilogramą.
„Pirmadienį LNK žiūrovai pamatys šešiolika tikrų sunkiasvorių taukų maišų. Jie pirmą kartą išvys vienas kitą, bus paskirstyti į komandas ir susipažins su negailestingais savo treneriais. Visi, kurie mėgsta lašinius, tegul žiūri „XXL” – bus į ką pažiūrėti, o kurie nemėgsta, tegul žiūri taip pat, nes su lašiniais šiame realybės šou bus elgiamasi itin žiauriai”, – žiauriai šmaikštauja vienas iš „XXL” trenerių Marius Gelažnikas.

„Pirmojoje „XXL” laidoje išbandžiau storulių ryžtą ir sugebėjimą atsispirti pagundoms – gundžiau juos… riebia kiaulienos karka su alumi, o vėliau patiekiau viliojančio grožio ir skanumo pyragaičius. Kaip buvo nubausti storuliai, neatsispyrę karkos pagundoms, ir ką ryžtingieji „XXL” dalyviai padarė su pyragaičiais, neatskleisiu, tik pasakysiu, kad abiejų gundymų pabaiga buvo tikrai tragiška”, – sako naujojo realybės šou šeimininkė Jurgita Tvarijonaitė.

Pirmosios realybės šou „XXL” laidos žiūrovai taip pat pamatys siužetus iš kiekvieno dalyvio namų, sužinos priežastis, kurios privertė dalyvius pradėti mesti svorį, išvys pirmosios konkurencinės kovos požymius – juk nuo kitos laidos kiekvieną pirmadienį iš realybės šou „XXL” bus pašalinamas pirmas dalyvis. Laidos kūrėjai žiūrovams taip pat žada ir labai naudingos informacijos apie rūpinimąsi savo kūnu, dietas ir sportą.

Negailestinga storulių kova su kilogramais ir tarpusavyje prasidėjo, ją pamatysite šį pirmadienį, gegužės 21 dieną, 20.30 val. naujajame LNK realybės šou „XXL”!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.