Meistro „biznis” pataisos namuose neišdegė

Antradienį Pravieniškių 1-ųjų pataisos namų pareigūnai sulaikė valstybės įmonės meistrą 53 metų Henriką Ž. Asmens apžiūros metu pas jį rastas mobiliojo telefono korpusas, kuriame buvo apie dešimt gramų, kaip įtariama, džiovintų kanapių.
Gegužės 15 dieną antroje pamainoje dirbęs meistras į darbą atėjo apie 17 valandą. Pareigūnams, kontrolės poste tikrinantiems įeinančius asmenis, Henrikas Ž. sukėlė įtariamą, dėl to buvo atlikta jo asmens apžiūra.
Įtarimas pasitvirtino – už kelnių diržo vyras turėjo užsikišęs mobilųjį telefoną, apvyniotą permatoma lipnia juosta. Išpakavus tuščiame telefono korpuse aptikta žalios spalvos organinės kilmės medžiagos. Sprendžiant pagal specifinį aštrų kvapą, tai narkotinės medžiagos – džiovintos kanapės ir jų dalys. Telefone buvo paslėpta apie dešimt gramų šių kvaišalų.
Įtariama, kad kvaišalus, gautus iš laisvėje esančių nuteistųjų bičiulių, vyras sutartoje vietoje turėjo per tvorą permesti į gyvenamąją zoną.
Valstybės įmonėje prie Pravieniškių 1-ųjų pataisos namų kaišiadorietis Henrikas Ž. dirba nuo 2005-ųjų vasario.
Po apklausos sulaikytasis buvo perduotas Kaišiadorių policijos komisariato pareigūnams, kurie dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.