„Hansabank” Rusijoje vadinsis „Swedbank”

„Hansabank” grupės bankų Rusijoje prekinio ženklo keitimo procesas baigėsi, ir nuo šiandien, gegužės 15 dienos, šio banko pavadinimas pakeistas į „Swedbank”.

„Sprendimas pakeisti banko pavadinimą Rusijoje buvo priimtas praėjusių metų pavasarį. Visas juridines procedūras šiandien jau esame baigę ir aš džiaugiuosi galėdamas pranešti, kad banko prekinio ženklo keitimo procesas pasibaigė, „- sakė Jan Liden, „Swedbank” grupės vadovas.

Rusijos rinkoje „Hansabank” grupės lizingo bendrovės veikia nuo 2002 metų, bankas – nuo 2005-ųjų. Šalia jau buvusių verslo finansavimo ir lizingo paslaugų, nuo šių metų pradžios Rusijoje pradėtos teikti ir mažmeninės bankininkystės paslaugos. Iki 2008-ųjų pabaigos planuojama atidaryti naujus padalinius Maskvoje, Sankt Peterburge ir Kaliningrade.

Baltijos ir Šiaurės šalių regione finansinė grupė „Swedbank” turi daugiau nei 8,9 mln. privačių ir beveik 460 tūkst. verslo klientų Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje, Rusijoje ir Švedijoje. Grupė turi apie 477 padalinius Švedijoje ir 285 padalinius Baltijos šalyse. Grupė taip pat veikia Kopenhagoje, Helsinkyje, Liuksemburge, Niujorke, Šanchajuje ir Tokijuje. „Swedbank” grupėje dirba apie 17 tūkst. darbuotojų.

„Swedbank” grupei Lietuvoje priklauso „Hansabankas”. „Hansabankui” Lietuvoje priklauso „Hansa lizingas”, „Hansa gyvybės draudimas”, „Hansa investicijų valdymas”, „Hansa draudimo brokeris”, „Baltijos autolizingas” ir „Hansa valda”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.