J.Mourinho: „A.Ševčenka privalo įrodyti savo vertę”

Londono „Chelsea” vyriausiasis treneris Jose Mourinho pareiškė, jog Andrejus Ševčenka (Andriy Shevchenko) privalo priimti jam tekusį iššūkį ir įrodyti skeptikams, kad jis gali sėkmingai žaisti Anglijos nacionaliniame čempionate.

30-metis ukrainietis, į Londoną iš „Milan” už 30 milijonų svarų sterlingų atvykęs šią vasarą, „Premier” lygoje pelnė vos keturis įvarčius ir sulaukė nemažai aštrių kritikos strėlių.

„Ar A.Ševčenka bus „Chelsea” žaidėjas kitą sezoną? Jis turi galiojantį kontraktą ir jei nori visomis išgalėmis stengti pagerinti savo žaidimą, tuomet atsakau – be abejo, taip”,- kalbėjo J.Mourinho.

„Viskas priklauso nuo jo paties. Tikiuosi, jog puolėjas nėra patenkintas tuo, ką davė ekipai. Jeigu taip, tai jau gera pradžia”.

Patyręs futbolininkas dėl išvaržos operacijos praleis FA taurės varžybas ir J.Mourinho neneigė, jog vasarą kviesdamasis jį į komandą tikėjosi kitokio žaidimo.

„A.Ševčenkai šis sezonas buvo ne toks, kokio visi, įskaitant ir mane, tikėjosi. Gindamas jį galiu pasakyti, jog jis daugelį metų praleido visiškai kitokios kultūros šalyse”.

Priešingai nei ukrainiečiui, specialistas iš Portugalijos negailėjo pagyrių kitam puolėjui Didier Drogba, kuris iš viso šį sezoną pelnė 32 įvarčius (20 „Premier” lygoje) ir tapo pirmuoju „Chelsea” atstovu per dvidešimt metų, iškėlusiu virš galvos auksinį bucą.

„Šio apdovanojimo Dider tikrai nusipelnė. Būti rezultatyviausiu Anglijos pirmenybėse nerealizuojant 11 metrų baudinių yra be galo sunku.

„Kiekvienas įvartis buvo pelnytas sunkiu darbu ir iš žaidimo, todėl labai juo didžiuojuosi”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.