„Wigan” vadovaus C.Hutchingsas

Paskutinėmis akimirkomis vietą Anglijos „Premier” lygoje išsaugojęs „Wigan” klubas išgyvena trenerių permainas. Vos prieš keletą valandų vyriausiojo trenerio postą palikusiam Paului Jewellui, „Wigan” klubo prezidentas Dave`as Whelanas rado pamainą. Komandai nuo šiol vadovaus Chrisas Hutchingsas.

P.Jewellas palikęs „Wigan” nusprendė padaryti pertrauką futbolui, ir jo ilgametis asistentas „Bradford” ir „Wigan” klubuose C.Hutchingsas perėmė komandos vairą.

„Jis yra labai gabus treneris ir daugelį metų būtent Chrisas buvo Paulo dešinioji ranka”, – teigė klubo prezidentas D.Whelanas. – „Mes paprašėme jo nuo šiol vadovauti komandai, ir jis iš karto sutiko”.

„Aš nedirbau kartu su juo „Bradford” ekipoje, tačiau aš ir klubo vadovybė juo visiškai pasitikime ir aš pasistengsiu jį finansiškai aprūpinti”, – pridūrė D.Whelanas. – „Žinau Chrisą Hutchingsą ir žinau, kaip jis gali gerai veikti. Tikiu, kad jo vadovaujamas „Wigan” žengs toli”.

„Mūsų vienuolikę paliks keletas žaidėjų, tačiau pora ir atvyks. Sezonas buvo labai prastas – neturėjome pakankamai laimės bei buvo blogų sprendimų, ir tai lėmė, kad Paulas Jewellas pasitraukė ir vyriausiojo trenerio posto”.

49-erių metų naujasis „Wigan” strategas C.Hutchingsas buvo P.Jewello asistentu tada, kai 1999-2000 metų sezone paskutinėse varžybose jam pavyko „Bradford” ekipą išsaugoti aukščiausioje lygoje.

„Norėčiau padėkoti savo asistentui Chrisui Hutchingsui už tai, kad daugelį metų išliko lojalus ir sunkiai dirbo su manimi. Tokio kolegos norėčiau palinkėti visiems”, – klubo pareiškime teigė buvęs „Wigan” treneris P.Jewellas, kuris dėkojo C.Hutchingsui, padėjusiam išlikti komandai Anglijos čempionate ir kitais metais.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.