„Canon Europe“ ir EFI kartu kuria darbo tėkmės programinę įrangą Fiery Central

„Canon Europe” kartu su EFI pranešė apie PDF pagrįstą skaitmeninės darbo tėkmės programinės įrangos – EFI Fiery Central – paleidimą. Programinė įranga yra sukurta taip, kad tvarkytų aukštos klasės gamybos įrenginius. Programinę įrangą Fiery Central, kuri leidžia spausdintuvams efektyviau gaminti sudėtingus dokumentus, sukūrė ir toliau tobulina EFI, o jai daug padeda „Canon” klientai Europoje, Jungtinėse Amerikos Valstijose ir Australijoje.

Antony White, Europos sprendimų profesionalas įmonėje „Canon Europe”, sako: „Fiery Central pernai buvo peržiūrėta „Ipex”, tačiau nuo to laiko rinkai pateikiama versija nuolat tobulinama ir gerinama pagal atsiliepimus iš „Canon” klientų. Mes stengiamės savo profesionaliems spausdinimo klientams į rinką pateikti geriausius produktus per „Canon” darbo tėkmės programą ar dirbdami su geriausios klasės partneriais, pvz., EFI, arba investuodami į produkcijos darbo tėkmės programinės įrangos tyrimus bei vystymą.”

„Pagrindinis tikslas – aktyviai siekti klientų indėlio vystymo etapo metu. „Canon Europe”, kaip CIP4 narei, svarbu, kad Fiery Central palaikytų atviros pramonės standartus, kad galėtų pritikti kitos produkcijos programinei įrangai. Pavyzdžiui, galėtų būti labai paprasta naudoti „EFI Digital StoreFront” pateikimui į tinklą, naudoti patį įrenginį ir kitas trečiųjų šalių MIS sistemas, kurias klientai jau turi”, prideda White.

EFI ir „Canon” atlikto programinės įrangos, palaikančios PDF ir JDF apsikeitimą duomenimis, testavimą Europoje ir JAV. Ją sudaro trys moduliai: Fiery Central Focus, Fiery Central Flow ir Fiery Central Balance.

EFI Fiery Central Focus padeda vartotojams tvarkyti užduotis ir greitai pamoko operatorius apie produkcijos procesus su paprasta naudoti sąsaja. EFI Driver supaprastina spausdinimo užduočių sąranką, pateikimą ir stebėjimą, o „karštieji aplankai” sumažina brangias klaidas automatizuodami užduočių sąrankos procesą ir patobulindami našumą. EFI Scan patobulina užduočių procesą nuskaitydama nespalvotų ir spalvotų dokumentų produkciją į darbo tėkmę.

Fiery Central Flow leidžia automatizuoti prieš spaudines funkcijas su paprasta ir intuityvia „velkama ir numetama” sąsaja. Fiery Central Flow apjungia failų konvertavimo, failų patikrinimo prieš pateikimą, taškinių spalvų tvarkymo, patvirtinimo, maršrutizavimo ir korektūros procesus, kuriuos redaguoti ir tvarkyti gali bet kokio įgudimo operatoriai. Automatizuojant darbo tėkmę operatoriai optimaliai pritaiko spaudos laiką ir padidina produktyvumą.

Fiery Central Balance modulis padidina produktyvumą suderinamas kelis spausdinimo įrenginius į „virtualią spausdintuvų grupę”, suteikdama bendrą kompanijos skaitmeninės pozicijos vaizdą. Sudėtingiems dokumentams užduotys maršrutizuojamos į vieną ar daugiau įrenginių spausdintuvų grupėje darbo apkrovai balansuoti. Taip operatoriai gali padalinti nespalvotas ir spalvotas užduotis, pasirinkti greitesnį įrenginį, pageidaujamą spausdintuvą konkrečiai užduočiai arba padalinti ilgas užduotis keliems išvesties įrenginiams. Be to, EFI Compose, kuri yra pasirinktinė, palengvina užduoties sąranką leisdama vartotojams vizualiai paskirti puslapio lygio atributus ir skirtukus bet kokiam spausdintuvui. Pasirinktinė EFI Impose taip pat sumažina produkcijos laiką ir klaidų skaičių leisdama WYSIWYG rodyti svarbiausias schemas ir kurdama šablonus naudojant „karštuosius aplankus” paprastoms, keičiamo dydžio užduotims atlikti.

Dave Varty, paneuropinis finansinis EFI vadovas, sako: „Canon” klientų įnašas atlieka pagrindinį vaidmenį vystant Fiery Central, o tai įrodo mūsų nuolatinę partnerystę su „Canon Europe”. Investicija į „Canon” marketingo ir techninius įvertinimus šio produkto vystymo etapų metu reiškia, kad jis pralenks konkurentus diegiant, tiekiant klientams produktą, kuris buvo jiems pritaikytas.”

EFI Fiery Central Europoje pasirodys gegužės mėn.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Informacinės technologijos su žyma , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.