„imagePRESS C7000VP“ bus pristatytas liepą

„Canon Europe” pranešė, kad jos aukštos klasės skaitmeninė spalvota spauda „imagePRESS C7000VP” bus pristatyta klientams visoje Europoje nuo liepos mėnesio. Produktas paneuropiniu mastu bus prieinamas po ankstyvų klientų testavimų JAV ir Europoje bei įdiegimo „Canon Europe” parodų salėje Briuselyje.

„Canon Europe”, Europos marketingo direktorius lapų produkcijos spausdinimui, Sean Sinfield, sako: „Susidomėjimas „imagePRESS C7000VP” visose Europos šalyse yra fenomenalus nuo to laiko, kai peržiūrėjome įrangą pernai „Ipex”. Daug būsimų klientų, mačiusių skaitmeninę spaudą veikimo metu mūsų parodos salėje Briuselyje tapo klientais, o tai – dar vienas įrodymas, kad šis produktas yra sukurtas tam, kad dramatiškai paveiktų skaitmeninę spaudos rinką. „imagePRESS C7000VP” – tai didelis šuolis kalbant apie vaizdo kokybę, stabilumą ir produktyvumą ne tik „Canon” klientams, bet ir profesionaliai spausdinimo pramonei. Tai pagrindinis elementas užbaigiant sprendimus, kuriuos „Canon” vysto didinant rinkos akcijas ir tampa lyderiu aukštos klasės skaitmeninės spalvotos produkcijos rinkoje.”

„imagePRESS C7000VP” sudaro keletas naujoviškų technologijų, įskaitant naująjį V-Toner, T-Developer ir E-Drum kartu su patobulintu vaizdo perkėlimo diržu ir bealiejine dvigubo kaitinimo sistemos, kurios suteikia išskirtinę spausdinimo kokybę ir yra ofsetinio spausdinimo papildymas. Tvirtas variklio dizainas, sujungtas su papildoma vaizdo kontrole ir spalvų valdymo priemonėmis sureikia išsiskiriančią vaizdo kokybę su 1200 dpi skyra, 256 gradacijomis ir 70 spalvotų atspaudimų per minutę greičiu, kai popieriaus atsargos yra iki 300 gsm.

Po „imagePRESS C7000VP” išleidimo Europoje atliekamas testavimas klientų vietoje, įskaitant Amsterdame esančią „MultiCopy”, kuri yra 80 grafikos centrų Olandijoje frančizė, prateksi į spaudos verslą balandžio viduryje. „MultiCopy” Olandijos vadovaujantis darbuotojas CEO Gerald Slot sako: „imagePRESS” kategorija tapo unikalaus lygio skaitmeninio spausdinimo meistriškumo sinonimu. Vaizdo kokybė yra išskirtinė ir stabili. „imagePRESS C7000VP” naudojame keletui pritaikymų, įskaitant didelius Europos literatūros spausdinimo iš tinklo projektus, o mūsų klientai yra be galo patenkinti rezultatais. Mes džiaugiamės būdami viena iš pirmųjų kompanijų pasaulyje, turinčių „imagePRESS C7000VP”, ir laukiame ilgo bendradarbiavimo su „Canon”.”

Sinfield prideda: „Pernai „Ipex” ir „Canon Concerto” renginiuose Barselonoje ir Berlyne mes vėl patvirtinome savo ketinimą tapti pagrindiniu žaidėju profesionalaus spausdinimo srityje peržiūrėdami darbinę „imagePRESS C7000VP” versiją rinkoje. „Press” paneuropinis prieinamumas rodo, kad esame tvirtai pasiryžę suteikti svarbiausius skaitmeninius sprendimus rinkoje, kurie siūlo naujus būdus, kaip mūsų klientai galėtų žiūrėti į skaitmeninį spausdinimą ir gauti iš jo naudos. „imagePRESS C7000VP” yra didelės „Canon Inc.” investicijos į novatoriškas technologijas rezultatas, kur tyrimams ir vystymui skiriama apie 8 % nekonsoliduotų pardavimų. Bendras C7000VP prieinamumas ir giminingo įrenginio „imagePRESS C1” pasisekimas rodo, kad „imagePRESS” kategorija tampa vis stipresnė.”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Informacinės technologijos su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.