Naujausias ir blaiviausias Ozzy Ostbourne albumas

Jau gegužės pabaigoje pasirodys naujausias skandalisto Ozzy Ostbourne albumas, pavadintas „Black Rain”. Tai pirmasis ir ilgai lauktas atlikėjo albumas per paskutinius šešis metus. Jį dainininkas vadina – blaiviu.

„Buvau savimi nepatenkintas. Maniau, jog norint parašyti dainą reikia būti apkvaitusiam. Maniau, kad narkotikai ir alkoholis yra geriausi muzikos kūrimo įkvėpimo šaltiniai. Aš iš tiesų taip maniau, kadangi be jų nesu įrašęs nė vieno albumo. Galvojau, jog tai pabaiga, nes tik jie mane darydavo kūrybingu”, – apie ilgą kūrybos pertrauką kalbėjo Ozzy.

Pirmasis albumo singlas „I Don’t Want To Stop” buvo išleistas balandžio 13 d.

Dainos iš naujausio albumo „Black Rain” bus pristatomos pasaulinio turo metu. Koncertinis turas startuos Maskvoje, o birželio mėn. 2 d. kaip skamba naujieji Ozzy kūriniai – „Not Going Away”, „Thank God For The Almighty Dollar”, „11 Silver”, „Civilize The Universe”, „Black Rain”, „Countdown’s Begun”, „Trap Door”, „Here For You” bei „Lay Your World On Me” – galėsime išgirsti ir Vilniuje.

Albumas „Black Rain” buvo įrašinėjamas asmeninėje Ozzy įrašų studijoje namuose Los Andžele. Jo kūrime dalyvavo gitaristas Zakkas Wylde’as, būgnininkas Mike’as Bordinas ir buvęs „Rob Zombie” bosistas Robas Nicholsonas. Šie muzikantai gros kartu su Ozzy ir pasaulinio turo koncertuose.

„Įrašinėdamas „Black Rain” mėgavausi visiška kūrybine laisve. Tai labai gerai sudėliotas albumas. Manau, kad bus akivaizdu, jog jis nėra tiesiog iškeptas ir nudrėbtas visiems. Šiam albumui skyriau labai daug laiko, o gitaristas Zakk, kaip visuomet, vėl grojo neįtikėtinai gerai”, – džiaugėsi tamsos kunigaikščiu tituluojamas Ozzy Osbourne.

Kai kurios „Black Rain” dainose tiesiog apčiuopiama grėsmingą nuotaika. Dainų tekstai atskleidžia Ozzy nuojautas, baimes ir apgailestavimus. Jose dainuojama apie pasaulį apsėdusį godumą, karą, apgaulę, narkotines medžiagas bei bereikšmį aplinkos niokojimą.

Ozzy Osbourne koncertą Vilniuje apšildys grupė „Black Label Society”, kuri jau ne kartą koncertavo su skandalinguoju atlikėju. Išskirtiniais tapo 2005 metų „Ozzfest” festivalyje, Helsinkyje „Hartwall” arenoje ir Vokietijoje, „Roskilde” festivalyje vykę pasirodymai.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kultūra su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.