„Real” svajoja apie čempionų titulą

Madrido „Real” yra įsitikinę, jog jie gali laimėti keturias likusias Ispanijos čempionato rungtynes ir dramatiškai išplėšti iš aršiausių varžovų „Barcelona” čempionų titulą. Tokios kalbos iš „Real” stovyklos pasigirdo po šeštadienį iškovotos dramatiškos pergalės prieš UEFA Taurės finalininkus Barselonos „Espanyol” rezultatu 4-3, nors po pirmojo kėlinio Karališkasis klubas atsilikinėjo 1-3.

„Pergalė leidžia mums pasvajoti apie čempionų titulą, mūsų dabartinė situacija tai leidžia, – po rungtynių žurnalistams teigė „Real” kapitonas Raulis. – Pademonstravimo puikią komandinę dvasią ir užsispyrimą, o būtent to ir reikia, jei norime ir toliau laimėti.”

„Tokios pergalės leidžia didžiuotis savo klubu, – kalbėjo Raulis. – Mes tikrai galime laimėti likusias keturias rungtynes.”

„Real” dvikovoje su „Espanyol” atsilikinėjo 0-2, o vėliau 1-3, tačiau antrą savaitę iš eilės antrajame kėlinyje pademonstravo fantastišką žaidimą ir 89-ą minutę Gonzalo Higuainas išplėšė Karališkajam klubui pergalę.

Argentinietis, sausį perėjęs į „Real” už 13 milijonų eurų iš „River Plate” ir nuo tada įmušęs tik vieną įvartį, buvo be galo laimingas įmušęs savo pirmąjį įvartį namuose.

„Trūksta žodžių tam apibūdinti. Tai buvo tiesiog neįtikėtina, – kalbėjo G.Higuainas. – Tai yra svarbiausias įvartis mano karjeroje. Neįsivaizduoju, kaip kamuolys įskriejo į vartus, tačiau tai man buvo labai ypatinga akimirka. Nepergyvenau dėl to, kad nemušu įvarčių, tačiau šis įvartis nurideno akmenį nuo mano pečių.”

Po šios pergalės „Real” bent jau iki sekmadienio vakaro tapo Ispanijos čempionato lydere – pirmą kartą nuo rugsėjo mėnesio.

„Visą sezoną žiūrėdavau į turnyrinę lentelę ir joje pirmaudavo „Barcelona”, tačiau dabar taip nėra,” – po rungtynių teigė „Real” strategas Fabio Capello.

Italas puikią „Real” formą aiškina komandine dvasia, sėkme bei sunkiu darbu treniruotėse.

„Kaip treneris gali keisti ką tik nori, tačiau be komandinės dvasios ir noro kovoti tai nieko nereikštų, – kalbėjo strategas. – Sėkmė yra svarbus faktorius, tačiau be sunkaus darbo nieko nelaimėsi. Čia ne koks kazino.”

„Nuoširdžiai tikime, kad galime laimėti likusias keturias rungtynes ir į kiekvienas jų išbėgsime lyg į finalą,” – pareiškė F.Capello.

„Barcelona”, ketvirtadienį svečiuose net 4-0 pralaimėję „Getafe” futbolininkams Ispanijos Karaliaus taurės pusfinalyje, sekmadienį gali susigrąžinti pirmąją turnyrinės lentelės vietą jei namuose įveiks Sevilijos „Betis”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.